De Wintertuin

De Wintertuin

vrijdag 16 december 2022 - zondag 18 december 2022 Gehele Dag Activiteit

Van vrijdag 16 t/m zondag 18 december transformeert het Spoorpark tot ‘De Wintertuin’, een volledig gethematiseerd winterdorp met dagelijks een breed scala aan activiteiten, diverse kerstkramen en optredens van o.a. Tino Martin, Brace, Team Disco Snolly & Johnny Purple.

De Wintertuin is: Kampvuurtjes, winterse activiteiten, een echte Oostenrijkse schirmbar, een heuse kerk, een bevroren winterparadijs en gezellige kerstmarkt met allerlei kerst- en cadeauartikelen. Struin langs gezellige kerstkraampjes en dompel je onder in winterse sferen. Bezoek de ‘kerk’ met diverse foodthema-avonden of een stille filmavond en ‘vriesland’ waar een kinderspeelparadijs komt met diverse winterse springkussens. De Wintertuin is een heerlijke locatie om romantisch met je date naar toe te gaan en weg te zwijmelen in kerstambiance of om de kinderen te vermaken terwijl papa en mama een glühwein drinken.

Ilovesilentdisco.nl Winterfestival
In Vriesland wordt De Wintertuin op vrijdag 16 december afgetrapt met het Ilovesilentdisco.nl Winterfestival. Het succesvolle silent disco feest heeft honderden koptelefoons klaarliggen voor een heerlijke dansavond. Keuze uit 3 kanalen met een divers aanbod aan acts en dj’s waaronder Johnny Purple, Ronald van Vliet en Fatguys. De silent disco is voor alle leeftijden. Bestel tickets via Ilovesilentdisco.nl. Bezoekers van de silent disco kunnen tevens de tuin bezoeken voor een rustmomentje of een hapje. De Wintertuin zelf is ook geopend en gratis te bezoeken zonder ticket voor Ilovesilentdisco.nl Winterfestival.

Wintertuin 
Op zaterdag 17 december is het tijd om de winter samen te vieren in de warmste tuin van Tilburg met het Wintertuin Festival. Bekende zangers en dj acts zoals Tino Martin, Jeffrey Heesen & Brace en Team Disco Snolly staan geprogrammeerd. De deuren openen dan om 15.00 uur tot 23.00 uur. Op zaterdag is de Wintertuin alleen toegankelijk met een ticket. Bekijk het facebook evenement voor de beschikbare tickets en programmering.

Winterbieren op zondag
Op zondag 18 december komen bierliefhebbers aan hun trekken bij het Winterbieren Festival en is de Wintertuin voor iedereen gratis toegankelijk.

De Wintertuin is ontstaan als initiatief vanuit de wens om het Spoorpark ook in de winter aantrekkelijk te maken voor bezoekers, dit jaar is De Wintertuin een try-out van 3 dagen waarbij het Spoorpark de wens heeft om een langdurig winterevent neer te zetten in de toekomst.

Meer activiteiten