Tilburg Castle

Een dag vol Aziatisch spel en entertainment in Spoorpark Tilburg. Het park wordt omgetoverd tot een groot Aziatisch festijn. Er is van alles te doen. Je kunt als toeschouwer kijken naar teams die over de doldwaze hindernisbaan ‘de Castle Run’ gaan. Ook kun je van alles zelf doen en ervaren.

 

De Castle Run (16+)
Bedrijventeams, vriendenteams en teams van maatschappelijke organisaties zullen een hindernissenparcours afleggen met metershoge stormbanen, lachwekkende hindernissen en grappige spellen. Zij moeten goed samenwerken om zo snel mogelijk de finish te halen. Het snelste team van de dag gaat met de 1e prijs naar huis. Op bepaalde momenten van de dag kun je zelf de hindernisbaan uitproberen. De castle run is voor de competitieve bikkel. Inschrijven voor de race is toegestaan voor teams waarbij iedereen de minimale leeftijd van 16 jaar heeft op de dag van het evenement.

 

Fair
In lijn met het thema van het evenement, zijn onze braderie-activiteiten geïnspireerd op de Aziatische cultuur. Je treft een bonte mix van creatieve, fysieke en grappige spellen. Denk aan een kalligrafie workshop, Japans karaoke, Jenga XL, origami, sumoworstelen en een judo workshop. Met meer dan 10 verschillende activiteiten om uit te kiezen, zul je zeker iets vinden wat je leuk vindt! De braderie is voor jong en oud, zeker ook leuk met de het gezin.

Meer activiteiten