De Wintertuin wordt driedaags winterdorp

woensdag 9 november 2022 | Activiteiten

Van vrijdag 16 t/m zondag 18 december kun je ‘De Wintertuin’ bezoeken in het Spoorpark. De Wintertuin is een volledig gethematiseerd winterdorp met dagelijks een breed scala aan activiteiten, diverse kerstkramen en optredens van o.a. Tino Martin, Brace, Team Disco Snolly & Johnny Purple.

In De Wintertuin vind je gezellige kampvuurtjes, winterse activiteiten, een echte Oostenrijkse schirmbar, een heuse kerk, een bevroren winterparadijs en gezellige kerstmarkt met allerlei kerst- en cadeauartikelen. Struin langs gezellige kerstkraampjes en dompel je onder in winterse sferen. Bezoek de ‘kerk’ met diverse foodthema-avonden of een stille filmavond en ‘vriesland’ waar een kinderspeelparadijs komt met diverse winterse springkussens.

Op vrijdagavond 16 december wordt De Wintertuin geopend met het Ilovesilentdisco.nl Winterfestival. Kijk hier voor meer info over De Wintertuin of bezoek de Facebook pagina van het evenement.

De Wintertuin is ontstaan als initiatief vanuit de wens om het Spoorpark ook in de decembermaand aantrekkelijk te maken voor bezoekers, dit jaar is De Wintertuin een try-out van 3 dagen waarbij het Spoorpark de nadrukkelijke wens heeft om een langdurig winterevent neer te zetten in de toekomst.

Je eigen stukje Spoorpark?

Word ‘Vriend van het Spoorpark’ en adopteer jouw eigen stukje park!

Vergadering of presentatie?

Huur presentatie- of vergaderruimte in het Spoorpark!

Meer nieuws:

Sinterklaas in het Spoorpark

Sinterklaas in het Spoorpark

Hij komt, hij komt….. De lieve goede Sint komt deze maand maar liefst twee keer op bezoek in het Spoorpark! Op zondag 13 én zondag 20 november komt de Goedheiligman met zijn pieten naar het park. Op zondag 13 november komt de kindervriend rond 12.00 uur met de boot...

Lees meer
Nieuwe datum Spoorpark LIVE bekend

Nieuwe datum Spoorpark LIVE bekend

Op zaterdag 24 en zondag 25 juni 2023 opent het Spoorpark de poorten weer voor Spoorpark LIVE. Na een succesvolle eerste editie met onder meer gedenkwaardige shows van Kensington, Krezip, Goldband en Son Mieux geniet Tilburg ook in 2023 weer van de grootste bands en...

Lees meer