Laat jouw kwaliteiten zien in de Remise!

donderdag 13 juni 2024 | Nieuws

Heb jij een mooie hobby, beschik jij over een vorm van kunst of een andere kwaliteit die je graag zou willen laten zien? Maak dan gebruik van De Remise in het Spoorpark!

De ruimte is gratis te gebruiken voor jouw kunst, opvoering of tentoonstelling voor maximaal drie dagen. Ook kun je gebruik maken van onze statafels met rok. Deze zijn af te halen bij het Spoorpark kantoor (het gele gebouw). Heb je interesse? Laat het ons dan weten door te mailen naar info@spoorparktilburg.nl.

De Remise bevindt zich aan de Oostkant van het park en heeft een open karakter, waardoor je op een mooie dag honderden parkbezoekers kunt bereiken! Let op: de Remise is niet bedoeld voor commerciële doeleinden; er mag dus niks verkocht worden.

 

Drank en snacks

Je hebt de mogelijkheid om afspraken te maken met de beheerder van de ‘t Kioskje. We brengen je graag met ze in contact. Maar eten en drinken meenemen voor eigen gebruik is ook toegestaan! Let hierbij wel op dat De Remise zich in de rook- en alcoholvrije zone bevindt. Er mag hier dus geen alcohol geschonken worden, en roken doe je buiten de poorten.

Wanneer je de Remise gebruikt, ben je zelf verantwoordelijk voor de opbouw, afbouw en je eigen spullen. Als je iets kwijtraakt, kan het Spoorpark niet aansprakelijk worden gesteld.

 

Meer nieuws:

Spoorpark LIVE staat weer voor de deur

Spoorpark LIVE staat weer voor de deur

De voetjes kunnen van de vloer, want vandaag begint Spoorpark LIVE 2024! Dit jaar is het evenement in een iets ander jasje gestoken. Waar het voorheen twee festivaldagen waren, is er nu één concert en één festivaldag.    Spoorpark LIVE Concert: Massive Attack...

Lees meer
Opbouw Spoorpark LIVE van start

Opbouw Spoorpark LIVE van start

Vandaag is de opbouw van Spoorpark LIVE gestart. De aankomende periode zal het park om die reden beperkt, en op gegeven moment (bijna helemaal) gesloten zijn. Op het moment van het evenement (27-29 juni) is het park alleen toegankelijk voor de bezoekers van Spoorpark...

Lees meer