Opbouw Spoorpark LIVE van start

donderdag 20 juni 2024 | Geen categorie, Nieuws

Vandaag is de opbouw van Spoorpark LIVE gestart. De aankomende periode zal het park om die reden beperkt, en op gegeven moment (bijna helemaal) gesloten zijn. Op het moment van het evenement (27-29 juni) is het park alleen toegankelijk voor de bezoekers van Spoorpark LIVE. Hieronder leest u wat de gevolgen zijn voor het park.

 

Fase 1: 20 t/m 23 juni – Spoorpark 20% gesloten

Wanneer de podia gebouwd worden, zullen het grasveld en het betonnen pad gesloten zijn. Alle parkpartners zijn bereikbaar, evenals het waterplein. Let op: het waterplein ligt in het gebied waar gebouwd wordt. Wanneer veiligheid in gedrang komt, zal deze ook gesloten worden.

 

Fase 2: 24 & 25 juni – Spoorpark 50% gesloten

Dit is de fase met veel transport. Daarom wordt het park gesloten vanaf de Zuidpoort tot aan de Oostzijde. Alle parkpartners zijn bereikbaar, alleen het waterplein niet meer.

 

Fase 3: 26 juni – Spoorpark 70% gesloten

In deze fase is het park nog verder gesloten in verband met het klaarmaken van de show. Je kunt nu niet meer over het talud lopen en het stuk rondom de vijver is niet meer bereikbaar.

 

Fase 4: 27 & 28 juni (Show) – Spoorpark 95% gesloten

Het park is bijna volledig gesloten omdat er wordt gewerkt met het scannen van tickets. De scouting en de BSO zijn bereikbaar via de achterkant bij de Oostpoort. BeweegR is bereikbaar via de ingang bij de Westkant.

 

Fase 5 (Show): 29 juni – Spoorpark 99% gesloten

In deze fase is ook de Scouting niet meer bereikbaar in verband met het festival. BeweegR blijft bereikbaar via de ingang bij de Westkant.

 

Hierna begint de afbouw, en dan wordt er teruggegaan naar eerdere fases:

Fase 4: 30 juni – Spoorpark 95% gesloten

Fase 2: 1 t/m 3 juli – Spoorpark 50% gesloten

Op 4 juli is het park weer volledig bereikbaar.

 

 

Meer nieuws:

Spoorpark LIVE staat weer voor de deur

Spoorpark LIVE staat weer voor de deur

De voetjes kunnen van de vloer, want vandaag begint Spoorpark LIVE 2024! Dit jaar is het evenement in een iets ander jasje gestoken. Waar het voorheen twee festivaldagen waren, is er nu één concert en één festivaldag.    Spoorpark LIVE Concert: Massive Attack...

Lees meer
Laat jouw kwaliteiten zien in de Remise!

Laat jouw kwaliteiten zien in de Remise!

Heb jij een mooie hobby, beschik jij over een vorm van kunst of een andere kwaliteit die je graag zou willen laten zien? Maak dan gebruik van De Remise in het Spoorpark! De ruimte is gratis te gebruiken voor jouw kunst, opvoering of tentoonstelling voor maximaal drie...

Lees meer