Selecteer een pagina

Parkwachters gezocht

zondag 31 mei 2020 | Nieuws, Vacatures

Foto: Rob Vennix

Het Spoorpark is op zoek naar buurtbewoners die het leuk vinden om bezoekers van het park van informatie te voorzien en waar nodig mensen op de regels te wijzen.  De Spoorpark-wachter heeft een faciliterende én controlende functie en opereert vanuit de Kiosk bij de overkapping. De parkwachters hebben geen bevoegheden zoals handhavers en politie, maar zijn vooral een aanspreekpunt voor parkgebruikers.

De parkwachter zet zich in als gastheer/gastvrouw met een positieve en vriendelijke houding om;

  • bezoekers van informatie te voorzien over het park en/of parkpartners;
  • met hen in contact te treden indien gewenst;
  • bezoekers, indien nodig, op de regels te wijzen;

De parkwachters zijn herkenbaar aanwezig in het park en dragen een opvallend Spoorpark hesje. Bij het doen van een ronde door het park wordt bij voorkeur gewerkt in koppeltjes. De parkwachter is een vrijwilliger en valt onder de coördinatie van Jeanne Engels, onze vrijwilligers coördinator.

De tijden waarop de parkwachters ingezet worden zijn in de weekenden overdag en ’s avonds en op doordeweekse dagen in de avonduren totdat de beveiliging arriveert.

Lijkt het je leuk om parkwachter te zijn in het Spoorpark of wil je eerst meer informatie? Stuur dan een e-mail met je vraag of aanmelding naar vrijwilligers@spoorparktilburg.nl.

 

Je eigen stukje Spoorpark?

Word ‘Vriend van het Spoorpark’ en adopteer jouw eigen stukje park!

Ruimte te huur

Presentatie- én vergaderruimte beschikbaar.

Meer nieuws:

Spoorpark in beeld: sneeuw in het park!

Spoorpark in beeld: sneeuw in het park!

Afgelopen zaterdag hadden we een primeur voor het Spoorpark! Voor de allereerste keer sinds de opening was het park bedekt met een (bescheiden) prachtige laag sneeuw. En dat leverde fraaie winterse beelden op. We hebben de mooiste Instagram posts voor je geselecteerd....

Lees meer
Spoorpark zoekt gastvrouwen en gastheren

Spoorpark zoekt gastvrouwen en gastheren

Kom jij graag in het Spoorpark en draag je het park een warm hart toe? Heb jij een dienstverlenende gastvrije instelling, positieve uitstraling en durf je mensen aan te spreken indien nodig? Lees dan verder, want voor een nieuw op te richten team binnen onze gezellige...

Lees meer
Lockdown bingotocht in het Spoorpark

Lockdown bingotocht in het Spoorpark

Beweegteam Onderwijs heeft speciale wandelkaarten gemaakt. Deze zijn te downloaden via de website sportintilburg.nl. Tijdens het wandelen ga je op zoek naar voorwerpen, huisnummers, foto’s of straatnamen met bepaalde letters. Ook voor het Spoorpark is een lockdown bingokaart gemaakt.

Lees meer