Santa Run voor kinderen tijdens De Wintertuin in Spoorpark

dinsdag 6 december 2022 | Activiteiten, BeweegR, Nieuws, Urban BSO

Op zondag 18 december kleurt het Spoorpark rood! Dan organiseren BeweegR en Urban BSO Kinderstad Spoorpark namelijk de Santini Run. Dit is een supergezellige en sportieve fun run met mini obstakels voor kinderen van 4 tot 12 jaar, waarbij de deelnemers, verkleed als kerstman, een parcours (hard)lopen. Van slingeren aan een touw tot een mooie wandeling op de Kempentoren, het wordt een geweldig leuk parcours!

Kinderen tot 8 jaar mogen met één van de ouders het parcours afleggen. Er zijn verschillende tijdsloten variërend van 10.00 uur tot 13.30 uur. Alle deelnemers van deze santarun krijgen (als ze nog energie over hebben) gratis toegang tot Vriesland, het XL Kinderparadijs met springkussen in De Wintertuin van het Spoorpark.

Wil je meedoen met je kind(eren)? Koop dan snel een ticket via dewintertuintilburg.nl. Deelname aan de Santini Run kost € 5,00 per kind.

Meer nieuws:

Stem op het Spoorpark voor het Zonnetje 2023!

Stem op het Spoorpark voor het Zonnetje 2023!

Het Spoorpark is één van de drie genomineerden voor Het Zonnetje 2023. Dit is een prijs die ieder jaar door de deltacommissaris wordt uitgereikt op het Nationaal Deltacongres. Dit jaar gaat de prijs naar een burgerinitiatief, en het project 'Levend Water' van Lucy...

Lees meer
Spoorpark kleurt rood tijdens Redhead Days 2023

Spoorpark kleurt rood tijdens Redhead Days 2023

In het weekend van 25 tot en met 27 augustus trekken roodharigen over de hele wereld naar Tilburg voor de Redhead Days. In het Spoorpark vinden allerlei activiteiten plaats en wordt de festivalcamping georganiseerd door de Stadscamping Tilburg. Redhead Days is het...

Lees meer