Spoorpark LIVE staat weer voor de deur

donderdag 27 juni 2024 | Activiteiten, Nieuws

De voetjes kunnen van de vloer, want vandaag begint Spoorpark LIVE 2024! Dit jaar is het evenement in een iets ander jasje gestoken. Waar het voorheen twee festivaldagen waren, is er nu één concert en één festivaldag. 

 

Spoorpark LIVE Concert: Massive Attack (Donderdag 27 juni)

Vanavond treedt de Britse band Massive Attack op in het Spoorpark. Met hits als “Teardrop” en “Unfinished Sympathy” nemen ze je mee op een betoverende tocht door geluid en emotie. De deuren openen om 16:00, en aan het begin van de avond begint het voorprogramma. Om 18:00 zal de band Hiqpy aftrappen en om 19:15 staat Young Fathers op het programma. Massive Attack zal om 21:00 beginnen. Nog geen tickets? Haal ze hier, voordat het uitverkocht is!

 

Spoorpark LIVE Festival (Zaterdag 29 juni)

Met namen als Danny Vera, UB40, Clouseau en Douwe Bob wordt het ook dit jaar weer een groot spektakel op de festivaldag. De deuren openen om 13:30 en het festival zal tot 00:00 duren. Nog geen tickets? Haal ze dan hier, voordat het uitverkocht is!

© foto: Jordy Brada

Meer nieuws:

Opbouw Spoorpark LIVE van start

Opbouw Spoorpark LIVE van start

Vandaag is de opbouw van Spoorpark LIVE gestart. De aankomende periode zal het park om die reden beperkt, en op gegeven moment (bijna helemaal) gesloten zijn. Op het moment van het evenement (27-29 juni) is het park alleen toegankelijk voor de bezoekers van Spoorpark...

Lees meer
Laat jouw kwaliteiten zien in de Remise!

Laat jouw kwaliteiten zien in de Remise!

Heb jij een mooie hobby, beschik jij over een vorm van kunst of een andere kwaliteit die je graag zou willen laten zien? Maak dan gebruik van De Remise in het Spoorpark! De ruimte is gratis te gebruiken voor jouw kunst, opvoering of tentoonstelling voor maximaal drie...

Lees meer