Stichting Spoorpark zoekt enthousiaste gastvrouwen of gastheren voor het kantoor en de ontvangstruimte bij het park. Vind je het leuk om als vrijwilliger betrokken te zijn bij de activiteiten van het Spoorpark en woon je in de directe omgeving? Dan is dit wellicht een mooie kans. Uiteraard zijn ook echtparen van harte welkom om samen deze rol te vervullen.

Het Spoorpark is een bijzonder burgerinitiatief. Stichting Spoorpark werkt graag samen met omwonenden en mensen uit de stad aan dit prachtige project. Het Spoorparkgebouw (het ‘gele’ gebouwtje aan de St. Ceciliastraat, zie foto) heeft op de benedenverdieping twee ruimtes die Stichting Spoorpark graag wil gaan verhuren voor vergaderingen en bijeenkomsten. Zowel overdag als in de avonduren. We zijn op zoek naar vrijwilligers die de gasten willen ontvangen, zorgen voor koffie en thee, de ruimte weer opruimen en indien nodig het gebouw openen en afsluiten. De frequentie van de werkzaamheden hangt af van de vraag, die naar verwachting toeneemt naarmate de aanleg van het park verder vordert. Op termijn zouden deze vrijwilligers ook ondersteunend kunnen zijn voor de parkmanager bij de planning van de verhuur van de ruimtes.

De inkomsten uit de verhuur komen geheel ten goede aan het budget van het Spoorpark waaruit het onderhoud en beheer van het park betaald wordt.

Heb je belangstelling?
Graag voor 1 oktober 2018 via een korte e-mail kenbaar maken bij Sophie Peters, Parkmanager Spoorpark, sophie@spoorparktilburg.nl.

Spoorpark Tilburg Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief en ontvang regelmatig het laatste nieuws over het Spoorpark in je mailbox.

Bedankt voor je aanmelding! Check je mailbox voor de bevestigingsmail.