Kampvuur tijdens de opening van de Stadscamping in het Spoorpark, mei 2019.

Stadscamping Tilburg bestaat 10 jaar en organiseert minifestival ‘KAMPVUUR’ in Hall of Fame

woensdag 12 juni 2024 | Activiteiten, Nieuws

In juni is het tien jaar geleden dat Stadscamping Tilburg voor de eerste keer een festivalcamping organiseerde. Op het Van Gend & Loos terrein, waar nu het Spoorpark is, vond in juni 2014 de camping voor Festival Mundial plaats.

 “We waren toen zo groen als onze eerste poloshirts, maar het was het begin van iets heel moois. Inmiddels weten we best aardig hoe we een festivalcamping moeten organiseren” aldus campingbaas Eric Steur.

 De camping in het Spoorpark is een begrip in Tilburg en inmiddels niet meer weg te denken uit de stad. Daarom organiseert de camping op zaterdag 22 juni a.s. het minifestival ‘KAMPVUUR’ in de Hall of Fame.

“Kampvuur is in al die jaren onlosmakelijk verbonden geweest met onze camping. Menig kampeerder, festivalganger of vrijwilliger heeft in de loop der jaren een onvergetelijke avond beleefd bij onze vuurschaal. Dezelfde sfeer gaan we neerzetten tijdens ons jubileumfeest in de Hall of Fame. Een festivalcamping zonder camping dus eigenlijk.”

Met voornamelijk Tilburgse bands, artiesten en vinyl dj’s belooft het een onvergetelijke avond te worden. De line up van KAMPVUUR bestaat uit Mood Bored, Straaljager, Jeroen Kant, Vandiekomsa, Richie Dagger, Zondeval, Space Age DJ Collective, House Arrest, Dead Duck, See Buy Draai, Total Age, DJ Abe Twist en Hajo Krijger.

Het feest op 22 juni bij de Hall of Fame begint om 20.00 uur en gaat door tot 4.00 uur.

Kaarten voor ‘KAMPVUUR – 10 jaar Stadscamping Tilburg’ zijn te koop voor € 15,00 via stadscampingtilburg.nl/kampvuur.

 

De festivalposter van KAMPVUUR - 10 jaar Stadscamping Tilburg

Meer nieuws:

Spoorpark LIVE staat weer voor de deur

Spoorpark LIVE staat weer voor de deur

De voetjes kunnen van de vloer, want vandaag begint Spoorpark LIVE 2024! Dit jaar is het evenement in een iets ander jasje gestoken. Waar het voorheen twee festivaldagen waren, is er nu één concert en één festivaldag.    Spoorpark LIVE Concert: Massive Attack...

Lees meer
Opbouw Spoorpark LIVE van start

Opbouw Spoorpark LIVE van start

Vandaag is de opbouw van Spoorpark LIVE gestart. De aankomende periode zal het park om die reden beperkt, en op gegeven moment (bijna helemaal) gesloten zijn. Op het moment van het evenement (27-29 juni) is het park alleen toegankelijk voor de bezoekers van Spoorpark...

Lees meer
Laat jouw kwaliteiten zien in de Remise!

Laat jouw kwaliteiten zien in de Remise!

Heb jij een mooie hobby, beschik jij over een vorm van kunst of een andere kwaliteit die je graag zou willen laten zien? Maak dan gebruik van De Remise in het Spoorpark! De ruimte is gratis te gebruiken voor jouw kunst, opvoering of tentoonstelling voor maximaal drie...

Lees meer