Genieten van dit uitzicht? Word onze nieuwe torenwachter!

maandag 13 mei 2024 | Vacatures

Veel bezoekers genieten keer op keer van het geweldige uitzicht vanaf de Kempentoren, de eyecatcher van het Spoorpark. Als je de 35 meter hoge toren beklommen hebt, kun je bij helder weer genieten van een ongekend prachtig uitzicht. Diverse Brabantse herkenningspunten zijn te traceren. Zoals bijvoorbeeld de Flaestoren in Esbeek, het kleine ‘zusje’ van de Kempentoren, dat ook gerealiseerd werd door Stichting de Torenbouwers.

Om iedereen een schone en veilige opgang te verzorgen lopen vrijwilligers de Kempentoren dagelijks na op onregelmatigheden en zwerfafval. Dus als jij geen hoogtevrees hebt en gratis wilt genieten van het adembenemende uitzicht, meld je dan aan als torenwachter en help een paar keer per week mee om de toren netjes te houden. We zoeken versterking in ons team voor in het weekend.

Wij verwelkomen je graag in ons vrijwilligersteam!
Loop gerust binnen (in het gele Spoorpark kantoor) voor informatie. Of stuur een e-mail naar info@spoorparktilburg.nl voor meer informatie of om je aan te melden.

 

Meer nieuws:

Stichting Spoorpark zoekt nieuwe secretaris

Stichting Spoorpark zoekt nieuwe secretaris

Draag bij aan het grootste en meest geprezen burgerinitiatief van Nederland: het Spoorpark! Als nieuw bestuurslid vragen wij een stukje van je tijd en energie om de kwaliteit van dit Tilburgse paradepaardje hoog te houden. Of zelfs naar het volgende niveau te tillen....

Lees meer
5 Jaar Spoorpark: 1 Groot Feest

5 Jaar Spoorpark: 1 Groot Feest

Het Spoorpark vierde gisteren haar vijfde verjaardag met een Open Dag die bezoekers van alle leeftijden trok. Van 11:00 tot 17:30 uur genoten honderden mensen van een dag vol feestelijke activiteiten, muziek en avontuur. De dag begon met informatieve rondleidingen...

Lees meer