Nieuws

't laatste nieuws over het spoorpark lees je hier

Spoorpark doet oproep groenvrijwilligers!

Kom onkruid wieden, schoffelen en harken Het Spoorpark mag zich verheugen op veel bezoekers. Om het park mooi en verzorgd te laten blijven, zoekt het vrijwilligers die helpen bij het onderhoud van de groenvoorzieningen. Het gaat hierbij om alle voorkomende...

Lees meer

Waterplein en beek even zonder water!

Dit weekend Waterplein en beek zonder water! Wat was het een heerlijk gezicht de afgelopen weken al die kinderen lekker spelend op het Waterplein! Vanaf de opening van het Spoorpark gingen kinderen ook in de beek de uitdaging aan op de grote keien te klimmen, hun...

Lees meer

Spoorpark en parkeren

Kom met de fiets, is de boodschap vanuit Stichting Spoorpark. Zo blijft mogelijke overlast richting buurtbewoners beperkt. Kom je toch met de auto, dan zijn er een gering aantal parkeerplaatsen beschikbaar.

Lees meer

Afwerking in volle gang, afval punt van aandacht

Ruim een week geleden is het Spoorpark geopend. In grote getale wist Tilburg het park te vinden en ook afgelopen week en weekend kwamen enorm veel mensen een kijkje nemen. Mede door het prachtige zomerweer natuurlijk en daar zijn we heel blij mee.

Lees meer

Vijver Spoorpark is geen zwemvijver

Nadat tijdens het openingsweekend het zwemmen in de vijver oogluikend is toegestaan, komt er nu toch een echt verbodsbord en zal ook worden gecontroleerd op naleving van het verbod.

Lees meer

Sponsors bedankt!

De totstandkoming van het Spoorpark en de feestelijke opening worden mede mogelijk gemaakt door: