Nieuws

't laatste nieuws over het spoorpark lees je hier

Tilburgse bedrijven overhandigen materialen aan Spoorpark

Tilburgse bedrijven overhandigen materialen aan Spoorpark

Vandaag kwamen de eerste Tilburgse bedrijven die gereageerd hebben op onze oproep de door hun gedoneerde materialen overhandigen. Dankzij de steun van deze ondernemers  krijgen de ontwikkelingen in het Spoorpark een boost en kan iedereen straks nog meer genieten van het Spoorpark.

Lees meer

Even voorstellen: Theo, onze nieuwe beheerder/concierge

Sinds kort is Theo Horsten werkzaam in het Spoorpark als beheerder/conciërge. Hij is een echt buitenmens, behaalde zijn diploma voor de MBO groenopleiding en houdt van al het groen. Theo heeft ervaring in de bloementeelt en bloemsierkunst en heeft een eigen volkstuin....

Lees meer

Volop betonwerkzaamheden bij T-huis en panoramatoren

De afgelopen weken berichtten we over de ontwikkelingen van de diverse kwartiermakers. Het sanitair van de Stadscamping en de bouw bij Scouting Esjeeka kwamen uitgebreid aan bod. Inmiddels wordt er ook volop gebouwd op de plek waar het horecapaviljoen van het T-huis verrijst.

Lees meer

Thema rondleidingen in mei

Nu de opening van het park steeds dichterbij komt geven wij Tilburg graag nog een keer de mogelijkheid om vooraf een indruk te krijgen van het mooie park in aanleg. Afgelopen najaar was er veel animo voor de rondleidingen en kregen we ook de vraag om meer in te zoomen op thema’s.

Lees meer

Paviljoen Beach Tilburg bijna klaar

Met de opening van het park in het vooruitzicht, staan bij Beach Tilburg beachvolleybal-, beachtennis en voetvolley-demo’s en clinics op het programma. De bouw van het (tijdelijke) paviljoen nadert de voltooiing.

Lees meer