Selecteer een pagina

T-huis

Midden in het Spoorpark is het prachtige T-Huis gevestigd. Een van de mooiste locaties van Zuid-Nederland waar heerlijk eten en ontspanning samensmelten in een prachtige groene omgeving. Het T-Huis heeft voor haar gasten maar één missie voor ogen: genieten. Het T-Huis is te bezoeken als restaurant en café voor de lekkerste gerechten, een bak koffie of heerlijke T. 

In de zomermaanden maakt het T-Huis gebruik van verschillende buitenbarren en kiosken. Perfect voor groepen en passanten in het park voor picknickmanden, verfrissende dranken, (speciaal)biertjes en cocktails. Het T-Huis heeft voor iedere dorstige bezoeker wat wils! Voor degenen die wat langer wil blijven hangen is er een Taco-bar waar met alle liefde verse taco’s bereid worden waar ze in Mexico jaloers op zijn!

Maatwerk
Wil je een borrel of (bedrijfs)event organiseren bij het T-Huis? Dan is dat ook mogelijk. Neem contact op voor de mogelijkheden.

Elke dag open
Het T-Huis is dagelijks geopend vanaf 10.00 uur. Reserveren kan door even te bellen naar 013-7820988.

Contact gegevens

T-Huis
Spoorpark 12
5038 LS Tilburg

t-huis-spoorpark.nl/
info@t-huis-spoorpark.nl
013-7820988

Nieuws van het T-Huis:

T-Huis langzaam weer van start, afhalen bij kiosk mogelijk

T-Huis langzaam weer van start, afhalen bij kiosk mogelijk

Midden in het Spoorpark gingen begin dit jaar de deuren van het T-huis open. Voor de parkbezoekers was het heerlijk toeven daar. Genietend van een koffietje, een lunch of een heerlijk diner met familie, vrienden of heel romantisch met je lief. Een ware aanvulling voor...

Lees meer
Gevolgen Corona ook in Spoorpark merkbaar

Gevolgen Corona ook in Spoorpark merkbaar

De overheid roept in verband met het Corona virus om sociale contacten zoveel mogelijk te beperken. Horeca gelegenheden, scholen en sportvereniging zijn gesloten. Ook in het Spoorpark ondervinden we daarvan direct de gevolgen.

Lees meer