Urban Sports Area

In de hoek van het park, achter het T-huis en nabij het BeweegR terrein vind je de Urban Sports Area. Deze prachtige multi-sport-locatie bestaat uit een skate bowl met een aantal klassieke obstakels en een pumptrack. Beide ideaal om naar hartenlust te skaten, fietsen en steppen. Ook zijn er enkele grote rotsblokken geplaatst waar op geklommen kan worden.

Het urban sport gedeelte in het park is niet alleen een speeltuin voor stedelijke avonturiers, maar ook een area waar internationale wedstrijden kunnen worden georganiseerd. Een uitdagende, spannende locatie met voor elk wat wils, passend bij deze tijd. Een verblijfplek met een bite voor jong en oud.

Funding gezocht

De Kwartiermakers van de Urban Sports Area zoeken nog naar funding voor meerdere street skate obstakels, voor de verlichting bij de Pumptrack en bij de Basketbal area. Heeft u interesse in crowdfunding of sponsoring? Neem dan contact op met Lois de Jong, kwartiermaker van de Urban Sports Area via lois@magmamedia.nl.

Contact gegevens

Urban Playground 013
urbanplayground013.nl
info@urbanplayground013.nl

Urban Sport Area nieuws 

Urban BSO Spoorpark heeft weer plek na de zomervakantie

Urban BSO Spoorpark heeft weer plek na de zomervakantie

Zoek je nog een toffe, sportieve en gezellige buitenschoolse opvang voor na de zomervakantie en zijn je kinderen dan 8 jaar of ouder? De Urban BSO in het Spoorpark heeft vanaf september weer plekken vrij! De kinderen kunnen gebruik maken van de faciliteiten van het...

Lees meer
Jongeren herdenken verongelukte Jayden in Spoorpark

Jongeren herdenken verongelukte Jayden in Spoorpark

Zondagmiddag om 14.00 uur liep een groep jongeren een stille tocht door het Spoorpark ter nagedachtenis aan de onlangs verongelukte Jayden. Ondanks de stromende regen en hagel was een grote groep jongeren naar het park gekomen. Vanaf de ingang van het park werd...

Lees meer