Urban BSO Spoorpark

Urban BSO Spoorpark

Urban BSO Spoorpark

Al bijna 2 jaar is er in het Spoorpark een buitenschoolse opvang (bso). En niet zomaar een bso, want in het park zit een heuse ‘urban-bso’ voor jongens en meiden vanaf 8 jaar. De kinderen kunnen gebruik maken van de faciliteiten van het Spoorpark, waardoor ze dus vooral lekker buiten bezig zijn.

Van crossen en skaten in de Urban Sports Area tot op ontdekkingstocht op het waterplein of een balletje trappen op het grote speelveld. De bso locatie bevindt zich in het scoutinggebouw van Esjeeka. Als het weer echt slecht is kunnen de kinderen lekker naar binnen om ook daar actief met elkaar te spelen.

Urban BSO Spoorpark biedt onderdak aan jongens en meiden vanaf 8 jaar.

Leerlingen van de volgende scholen kunnen zich aanmelden voor Urban BSO Spoorpark: De Elzen, Vuurvogel, Prins Bernhard, Christoffel, de Stappen, Tiliander, Rendierhof, Den Bijstere, Pendula, Zonnesteen, Koningshaven, Zuidwester en Panta Rhei.

Contact gegevens

Urban BSO Spoorpark
Spoorpark 15
5038 LS Tilburg

kinderstadtilburg.nl/spoorpark
neem contact op
06-83201836

Nieuws van de Urban BSO:

Santa Run voor kinderen tijdens De Wintertuin in Spoorpark

Santa Run voor kinderen tijdens De Wintertuin in Spoorpark

Op zondag 18 december kleurt het Spoorpark rood! Dan organiseren BeweegR en Urban BSO Kinderstad Spoorpark namelijk de Santini Run. Dit is een supergezellige en sportieve fun run met mini obstakels voor kinderen van 4 tot 12 jaar, waarbij de deelnemers, verkleed als...

Lees meer
Urban BSO Spoorpark heeft weer plek na de zomervakantie

Urban BSO Spoorpark heeft weer plek na de zomervakantie

Zoek je nog een toffe, sportieve en gezellige buitenschoolse opvang voor na de zomervakantie en zijn je kinderen dan 8 jaar of ouder? De Urban BSO in het Spoorpark heeft vanaf september weer plekken vrij! De kinderen kunnen gebruik maken van de faciliteiten van het...

Lees meer