Spoorpark Tilburg Social Wall

Bekijk hieronder onze laatste bijdragen op Facebook, Instagram, YouTube en Twitter.

Het ziet er nog verre van groen uit en ook wij zien het graag anders, maar ondertussen:

โ€ข ๐—œ๐˜€ ๐—ฒ๐—ฟ ๐—ฒ๐—ฒ๐—ป ๐—ด๐—ฟ๐—ฎ๐˜€/๐—ฏ๐—ฒ๐˜๐—ผ๐—ป-๐—ฝ๐—ฎ๐—ฑ ๐—ฎ๐—ฎ๐—ป๐—ด๐—ฒ๐—น๐—ฒ๐—ด๐—ฑ ๐—บ๐—ถ๐—ฑ๐—ฑ๐—ฒ๐—ป ๐—ผ๐—ฝ ๐—ต๐—ฒ๐˜ ...๐—ด๐—ฟ๐—ฎ๐˜€๐˜ƒ๐—ฒ๐—น๐—ฑ.
โ€ข ๐—œ๐˜€ ๐—ฑ๐—ฒ ๐—ด๐—ฟ๐—ผ๐—ป๐—ฑ ๐˜ƒ๐—ฎ๐—ป ๐—ฎ๐—น๐—น๐—ฒ ๐—ฝ๐˜‚๐—ถ๐—ป ๐—ฒ๐—ป ๐˜€๐˜๐—ฒ๐—ป๐—ฒ๐—ป ๐—ผ๐—ป๐˜๐—ฑ๐—ฎ๐—ฎ๐—ป ๐—ฒ๐—ป ๐—ฎ๐—ฎ๐—ป๐—ด๐—ฒ๐˜ƒ๐˜‚๐—น๐—ฑ ๐—บ๐—ฒ๐˜ ๐˜€๐—ฐ๐—ต๐—ผ๐—ป๐—ฒ ๐—ฒ๐—ป ๐˜ƒ๐—ฟ๐˜‚๐—ฐ๐—ต๐˜๐—ฏ๐—ฎ๐—ฟ๐—ฒ ๐—ด๐—ฟ๐—ผ๐—ป๐—ฑ.
โ€ข ๐—ญ๐—ถ๐—ท๐—ป ๐—ฒ๐—ฟ ๐—บ๐—ฎ๐—ฎ๐—ฟ ๐—น๐—ถ๐—ฒ๐—ณ๐˜€๐˜ ๐Ÿญ๐Ÿฎ ๐—ป๐—ถ๐—ฒ๐˜‚๐˜„๐—ฒ ๐—ฏ๐—ผ๐—บ๐—ฒ๐—ป ๐—ด๐—ฒ๐—ฝ๐—น๐—ฎ๐—ป๐˜:
๐ŸŒณ 5 bomen bij het waterplein
๐ŸŒณ 4 bomen nabij het T-Huis
๐ŸŒณ 1 boom nabij het bruggetje
๐ŸŒณ 2 meerstammige bomen op het Talud
โ€ข ๐—ญ๐—ถ๐—ท๐—ป ๐—ฎ๐—น๐—น๐—ฒ ๐—ฏ๐—ผ๐—บ๐—ฒ๐—ป ๐—ผ๐—ฝ ๐—ต๐—ฒ๐˜ ๐—ด๐—ฟ๐—ฎ๐˜€๐˜ƒ๐—ฒ๐—น๐—ฑ ๐˜ƒ๐—ผ๐—ผ๐—ฟ๐˜‡๐—ถ๐—ฒ๐—ป ๐˜ƒ๐—ฎ๐—ป ๐—ฒ๐—ฒ๐—ป ๐—ด๐—ฟ๐—ผ๐—ป๐—ฑ๐˜€๐—ฝ๐—ผ๐˜

De grote hoeveelheid neerslag in het laatste kwartaal van 2023 en in de eerste maanden van dit jaar vertraagt de werkzaamheden aan het grasveld enorm. Zodra het grondwaterpeil zakt, de temperaturen omhoog gaan รฉn we vaker het zonnetje gaan zien, kunnen we het grasveld direct inzaaien. Dan is het alleen nog een kwestie van geduld hebben, en vragen we jullie te duimen voor zonnig weer met af en toe een klein buitje. ๐ŸŒฆ๏ธ

Bedankt voor jullie geduld! Ook wij kijken ernaar uit om zo snel mogelijk lekker te kunnen picknicken in het zonnetje onder onze nieuwe bomen. We doen alles wat we kunnen.

๐—ฆ๐˜๐—ฎ๐—ฎ๐˜ ๐—ต๐—ถ๐—ท ๐˜ƒ๐—ผ๐—น๐—ด๐—ฒ๐—ป๐—ฑ๐—ฒ ๐—บ๐—ฎ๐—ฎ๐—ป๐—ฑ ๐—ฏ๐—ถ๐—ท ๐—ท๐—ผ๐˜‚ ๐—ถ๐—ป ๐—ต๐˜‚๐—ถ๐˜€? ๐Ÿ†

Heb jij een grote liefde voor fotografie? Ben jij een professionele- of hobbyfotograaf en weet jij de mooiste plaatjes vast te leggen in de ...natuur?

Doe dan mee met de nieuwe fotowedstrijd van het Spoorpark: ๐—ฑ๐—ฒ ๐—ณ๐—ผ๐˜๐—ผ ๐˜ƒ๐—ฎ๐—ป ๐—ฑ๐—ฒ ๐—บ๐—ฎ๐—ฎ๐—ป๐—ฑ! Vanaf morgen kunnen parkbezoekers elke maand hun mooiste foto's opsturen die ze in die maand in het Spoorpark gemaakt hebben. ๐Ÿ“ธ

Aan het einde van deze maand wordt er een winnaar gekozen door de volgers van het Spoorpark. Deze winnaar krijgt dit mooie certificaat opgestuurd met zijn of haar desbetreffende foto.

๐—›๐—ผ๐—ฒ ๐—บ๐—ฎ๐—ฎ๐—ธ ๐—ท๐—ฒ ๐—ธ๐—ฎ๐—ป๐˜€?
โ€ข Stuur je foto op naar info@spoorparktilburg.nl
โ€ข Vermeld hierbij dat het om een inzending van de foto van de maand gaat.

๐˜“๐˜ฆ๐˜ต ๐˜ฐ๐˜ฑ: ๐˜ฃ๐˜ช๐˜ซ ๐˜ฉ๐˜ฆ๐˜ต ๐˜ช๐˜ฏ๐˜ด๐˜ต๐˜ถ๐˜ณ๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ท๐˜ข๐˜ฏ ๐˜ง๐˜ฐ๐˜ต๐˜ฐ'๐˜ด ๐˜จ๐˜ข ๐˜ซ๐˜ฆ ๐˜ข๐˜ฌ๐˜ฌ๐˜ฐ๐˜ฐ๐˜ณ๐˜ฅ ๐˜ฅ๐˜ข๐˜ต ๐˜ธ๐˜ฆ ๐˜ซ๐˜ฆ ๐˜ง๐˜ฐ๐˜ต๐˜ฐ'๐˜ด ๐˜ช๐˜ฏ ๐˜ฅ๐˜ฆ ๐˜ต๐˜ฐ๐˜ฆ๐˜ฌ๐˜ฐ๐˜ฎ๐˜ด๐˜ต ๐˜ฎ๐˜ฐ๐˜จ๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜จ๐˜ฆ๐˜ฃ๐˜ณ๐˜ถ๐˜ช๐˜ฌ๐˜ฆ๐˜ฏ, ๐˜ฐ๐˜ฐ๐˜ฌ ๐˜ธ๐˜ข๐˜ฏ๐˜ฏ๐˜ฆ๐˜ฆ๐˜ณ ๐˜ซ๐˜ฆ ๐˜ฏ๐˜ช๐˜ฆ๐˜ต ๐˜ธ๐˜ช๐˜ฏ๐˜ต.

Ken jij iemand die dit gaat winnen? Tag diegene dan in de comments! ๐Ÿ‘€ โคต๏ธ

๐—ฆ๐—ฝ๐—ผ๐—ผ๐—ฟ๐—ฝ๐—ฎ๐—ฟ๐—ธ ๐—›๐—ถ๐—ด๐—ต๐—น๐—ถ๐—ด๐—ต๐˜๐˜€: ๐—ง-๐—›๐˜‚๐—ถ๐˜€ ๐Ÿฝ๏ธ

In het park is genoeg te beleven, en deze week zetten we het T-Huis in het zonnetje! โ˜€๏ธ

Dit sfeervolle restaurant is niet te missen door de locatie midden in het park. ...Bij het T-Huis kun je terecht voor lunch, diner of een borrel. Ook hebben ze een aparte ruimte en een groot dakterras die geschikt zijn voor grote diners, bruiloften en feesten.

Het gerecht op de foto is een van hun specialiteiten; gemarineerde zalm met haringkaviaar. Wanneer kom jij hem uitproberen? ๐Ÿ˜‹

#restaurant #thuis #spoorpark #spoorparktilburg #spoorpark013 #tilburg #tilburg013 #tilburgcity #uitetenintilburg #food

Onder begeleiding van Torenwachters Miles en Rob hebben gisteravond 13 mensen de Kempentoren beklommen tijdens de volle maan-beklimming. Helaas was er door de wolken geen maan te zien, maar het was nog steeds een unieke ervaring.

"Hartelijk dank aan het team voor de maanwandeling op ...de Kempentoren! Ondanks het mindere weer toch zeker de moeite waard," aldus een van de deelnemers.

We hopen natuurlijk dat er bij de volgende editie op 24 februari minder wolken zijn. Wil jij hierbij zijn? Neem dan een kijkje op onze website voor de tickets!

#spoorpark013 #kempentoren #spoorparktilburg #maanwandeling #maanwandelen #tilburg013 #vollemaan

๐—ข๐—ผ๐—ธ ๐˜ƒ๐—ผ๐—ผ๐—ฟ ๐˜ƒ๐—ผ๐—ด๐—ฒ๐—น๐˜€ ๐—ถ๐˜€ ๐—ฒ๐—ฟ ๐—ด๐—ฒ๐—ป๐—ผ๐—ฒ๐—ด ๐˜๐—ฒ ๐—ฏ๐—ฒ๐—น๐—ฒ๐˜ƒ๐—ฒ๐—ป ๐—ถ๐—ป ๐—ต๐—ฒ๐˜ ๐—ฆ๐—ฝ๐—ผ๐—ผ๐—ฟ๐—ฝ๐—ฎ๐—ฟ๐—ธ ๐Ÿฆ

Heb jij net zulke mooie plaatjes gemaakt als onze vrijwilligster Carlijn? Stuur ze op naar... info@spoorparktilburg.nl en wie weet zie je ze terug op onze socials!

Of stuur je kids op pad met onze dierenbingo! Ze zijn gratis verkrijgbaar bij BeweegR en het T-Huis.

๐—ž๐—ผ๐—บ ๐—ท๐—ถ๐—ท ๐—ฒ๐—ฒ๐—ป ๐˜ƒ๐—ฎ๐—ป ๐—ผ๐—ป๐˜‡๐—ฒ ๐˜๐—ฒ๐—ฎ๐—บ๐˜€ ๐˜ƒ๐—ฒ๐—ฟ๐˜€๐˜๐—ฒ๐—ฟ๐—ธ๐—ฒ๐—ป? ๐Ÿ’ช๐Ÿผ

Wil jij bijdragen aan een groener, schoner en levender Tilburg en tegelijkertijd nieuwe vriendschappen opbouwen? Dan zijn wij op zoek naar jou!
...
Wij kunnen in onze vrijwilligersteams namelijk nog wel wat versterking gebruiken. We hebben met een groenteam, een klusteam, prikkers, parkcoaches en torenwachters genoeg teams waar jij je energie in kwijt kan.

En denk je dat je op een andere manier kan bijdragen aan het Spoorpark; ruimte voor eigen inbreng of een nieuw team is altijd mogelijk!

Ben jij benieuwd? Kijk dan op onze site voor meer informatie of stuur een mail naar info@spoorparktilburg.nl en dan zien we je binnenkort voor een gesprek!

๐—ช๐—ฎ๐˜ ๐˜„๐—ฎ๐˜€ ๐—ต๐—ฒ๐˜ ๐—ธ๐—ผ๐˜‚๐—ฑ ๐—ฑ๐—ฒ๐˜‡๐—ฒ ๐˜„๐—ฒ๐—ฒ๐—ธ! ๐Ÿฅถ
Verlangen jullie ook naar sneeuw? โ„๏ธ

#spoorpark #spoorpark013 #spoorparktilburg

Spoorpark LIVE komt terug op zaterdag 29 juni 2024! Al het moois (รฉn mรฉรฉr!) dat Spoorpark LIVE te bieden heeft wordt gebundeld in รฉรฉn onvergetelijke festivaldag. Dit jaar voor het eerst met bijzondere internationale headliners! Allemaal - uiteraard - in ons prachtige Spoorpark, hartje Tilburg.... Meer info over de artiesten en ticketverkoop volgt binnenkort. Voor nu: save the date! Zaterdag 29 juni ben jij er toch ook weer bij? #spoorparklive #spoorpark013 #tilburg #tickettotilburg

Heb jij hem al gezien? Op veler verzoek is er een leuning geplaatst bij de trap aan de Oostkant van het park, naast het basketbalveld.

#spoorpark #spoorpark013 #spoorparktilburg

๐—•๐—ฒ๐—ธ๐—น๐—ถ๐—บ ๐—ฑ๐—ฒ ๐—ž๐—ฒ๐—บ๐—ฝ๐—ฒ๐—ป๐˜๐—ผ๐—ฟ๐—ฒ๐—ป ๐—ฏ๐—ถ๐—ท ๐˜ƒ๐—ผ๐—น๐—น๐—ฒ ๐—บ๐—ฎ๐—ฎ๐—ป! ๐ŸŒ•

Op donderdag 25 januari, zaterdag 24 februari en maandag 25 maart is er een unieke gelegenheid om de Kempentoren te beklimmen bij volle maan. Ben jij ...benieuwd naar deze ervaring? Kijk dan even op onze site en scoor je tickets!

#spoorparktilburg #spoorpark013 #kempentoren #vollemaanwandeling

Parkpartner @beweegr organiseerde gisteren opnieuw een Nieuwjaarsduik in de vijver van het Spoorpark. Onder leiding van @bricejansbergen , een Wim Hof instructeur die intensief samenwerkt met de "Iceman" begonnen 12 personen met deze frisse duik aan het nieuwe jaar. Natuurlijk met een ...warme douche รฉn warm drankje na afloop bij Beachbar LOOS!

๐—˜๐—ฒ๐—ป ๐—ฝ๐—ฒ๐—ฟ๐—ณ๐—ฒ๐—ฐ๐˜๐—ฒ ๐—ณ๐—ผ๐˜๐—ผ ๐—ผ๐—บ ๐—ต๐—ฒ๐˜ ๐—ท๐—ฎ๐—ฎ๐—ฟ ๐—บ๐—ฒ๐—ฒ ๐—ฎ๐—ณ ๐˜๐—ฒ ๐˜€๐—น๐˜‚๐—ถ๐˜๐—ฒ๐—ป! ๐ŸŒ…

Wij wensen iedereen een gelukkig & gezond 2024! โœจ

#spoorpark #spoorparktilburg #spoorparktilburg013 ...#tilburg #tilburg013

๐—ช๐—ถ๐—ท ๐˜„๐—ฒ๐—ป๐˜€๐—ฒ๐—ป ๐—ถ๐—ฒ๐—ฑ๐—ฒ๐—ฟ๐—ฒ๐—ฒ๐—ป ๐—ณ๐—ถ๐—ท๐—ป๐—ฒ ๐—ธ๐—ฒ๐—ฟ๐˜€๐˜๐—ฑ๐—ฎ๐—ด๐—ฒ๐—ป ๐˜๐—ผ๐—ฒ!๐ŸŽ…๐Ÿฝ๐ŸŽ„

๐—•๐—ฒ๐—ด๐—ถ๐—ป ๐—ต๐—ฒ๐˜ ๐—ท๐—ฎ๐—ฎ๐—ฟ ๐—ณ๐—ฟ๐—ถ๐˜€ ๐—บ๐—ฒ๐˜ ๐—ฑ๐—ฒ ๐—ก๐—ถ๐—ฒ๐˜‚๐˜„๐—ท๐—ฎ๐—ฎ๐—ฟ๐˜€๐—ฑ๐˜‚๐—ถ๐—ธ ๐—ถ๐—ป ๐—ต๐—ฒ๐˜ ๐—ฆ๐—ฝ๐—ผ๐—ผ๐—ฟ๐—ฝ๐—ฎ๐—ฟ๐—ธ! ๐ŸŠ๐Ÿฝโ€โ™‚๏ธ

Ook dit jaar wordt er weer gezwommen in onze vijver op 1 januari.... Na de duik kun je een koude douche nemen bij BeweegR en afsluiten met een drankje bij Beachbar LOOS. De duik is onder leiding van Brice Jansbergen, een Wim Hof-methode instructeur.

De kosten zijn โ‚ฌ16 per persoon en de duik zal van
14:30 tot uiterlijk 17:00 uur duren.

Ben jij erbij? ๐Ÿ’ช๐Ÿฝ

Heb je het al gezien? Er hangt een nieuw kunstwerk aan de muur van het kantoorgebouw, ingang Oost; een linosnede van Paul Bogaert in opdracht van de gemeente. Hij was een van de vijf kunstenaars van het project โ€œBewegwijzering Binnenstad Tilburgโ€. Een officieel openingsmoment volgt nog.
...
#spoorpark #spoorpark013