Spoorpark Tilburg Social Wall

Bekijk hieronder onze laatste bijdragen op Facebook, Instagram, YouTube en Twitter.

Zondagochtend komt de Kermisrun door het Spoorpark! Via de hoofdingang bij De Rits lopen de deelnemers aan deze ludieke hardloopwedstrijd over het pad langs de beek en de Stadscamping richting het T-huis. Na het passeren van de vijver rennen ze dan naar het terrein van BeweegR waar ze dwars door ...het gebouw rennen om vervolgens langs de velden van Beach Tilburg en de Urban Sports Area over de dijk langs het spoor rennen. Ze passeren dan de Kempentoren en het gebouw van Scouting Esjeeka achterlangs en verlaten het park dan via de trap achter het basketbalveld. Kom jij de deelnemers aanmoedigen voordat je zelf naar de kermis gaat? #kermistilburg #kermisrun #spoorpark013

Een week geleden vond op dit tijdstip het 'Aftershopping Openluchtconcert' van de Koninklijke Harmonie Orpheus plaats in het Spoorpark. Met maar liefst 43 muzikanten zorgden ze voor een bijzondere sfeer in het park. Het concert is een jaarlijks terugkerende activiteit als afsluiting van ...het muziekseizoen. Gezien de grote belangstelling en enthousiaste reacties bij het publiek én de muzikanten wat ons betreft zeker voor herhaling vatbaar. Heb je het gemist? Luister dan hier kort terug voor een impressie van deze bijzondere avond.

Graag kijken we nog even samen met jou terug op de eerste editie van Spoorpark LIVE, afgelopen maand in het Spoorpark. Ga er even lekker voor zitten en geniet van de beelden in deze heerlijke zomerse feelgood aftermovie. Dankjewel Tilburg!

Afgelopen zaterdag vond de tweede editie van het SG ParkSchaak toernooi, georganiseerd door SG KiNG, plaats in het Spoorpark. Het aantal deelnemers overtrof alle verwachtingen. Uiteindelijk ging het toernooi met het maximale aantal van 70 personen van start en kijkt de organisatie terug op een ...geslaagde dag. Voor meer info over SG King kijk je op https://sgking.nl/.

Foto's gemaakt door parkfotograaf Rob Vennix.

Deze zomer gaat Spoorleesconducteur Marja vanuit De Bibliotheek LocHal op reis naar het Spoorpark. Op woensdag 3, 10 en 17 augustus leest ze daar voor en neemt ze je mee op allerlei spannende avonturen. We gaan samen lezen, zingen en luisteren naar verhalen, versjes en liedjes. En natuurlijk mag je... zelf ook meespelen. Kom jij ook naar het Spoorpark?
https://spoorparktilburg.nl/activiteit/spoorlezen/

Image for shared link
Spoorlezen - Spoorpark Tilburg

Deze zomer gaat Spoorleesconducteur Marja vanuit de Bibliotheek LocHal op reis naar het Spoorpark. Op woensdag 3, 10 en 17 augustus leest ze daar ...

spoorparktilburg.nl

Komende zondag is de KermisrunTilburg terug van weggeweest en komt dan voor de eerste keer naar het Spoorpark. De deelnemers gaan daarbij ook dwars door het gebouw van BeweegR. Er zijn nog plaatsen beschikbaar dus je kunt nog meedoen met deze ludieke en unieke hardloopwedstrijd!

Image for shared link
Kermisrun is terug en doet Spoorpark aan - Spoorpark Tilburg

Eén van de meest bijzondere hardloopevenementen van Nederland is na jaren weer terug op de agenda! Aanstaande zondag 24 juli, de eerste zondag van ...

spoorparktilburg.nl

Vanaf vandaag staan de cijfers 013 in het park. In de avonduren zijn de letters kleurrijk verlicht. In de 0 kun je gaan zitten om jezelf vast te laten leggen op een foto met de @kempentoren op de achtergrond. Post je de foto vervolgens op jouw favoriete social media kanaal? Gebruik dan #013tilburg ...en tag @gemeentetilburg in je bericht. We zijn benieuwd naar jullie foto's! #spoorpark013 #tilburgcity #tickettotilburg #tilburg013 #tilburgismooi

Op donderdagavond 14 juli is er een aftershopping openluchtconcert in het Spoorpark door de Koninklijke Harmonie Orpheus. Bij het ondergaan van de zon worden bezoekers van het park geamuseerd met lichte werken als Libertango en de filmmuziek van Nino Rota.

...https://spoorparktilburg.nl/activiteit/aftershopping-openlucht-concert/

Image for shared link
Aftershopping openlucht concert - Spoorpark Tilburg

De maand juli is begonnen en de zomervakantie is voor velen in zicht. Dat betekent ook dat de zomerstop van de Koninklijke Harmonie Orpheus uit...

spoorparktilburg.nl

Mooie foto's van de eerste dag. Ook vandaag én morgen gratis toegankelijk in het Spoorpark. Ingang aan zijde T-Huis. Open vanaf 14.00 uur. Tot straks!?

#Festivaltrek in het @spoorpark013 Mooie #foodtrucks met het lekkerste #streetfood, verfrissende drankjes en natuurlijk het nodige muzikale vermaak. #DagjeTilburg was erbij. Bekijk de hele fotoreportage terug.
https://dagjetilburg.com/blog/fotoverslag-festival-trek-in-het-spoorpark

Het grootste rondreizende foodtruck festival @festivaltrek vindt dit weekend plaats in het Spoorpark! Vanaf 16.00 uur kun je jouw weekend starten met de vrijmibo met de lekkerste streetfood van diverse foodtrucks.

Openingstijden:
Vrijdag 16.00 – 23.00 uur
Zaterdag 14.00 – ...23.00 uur
Zondag 14.00 – 21.00 uur

#foodtrucks #spoorpark013 #festivaltrek #tilburg