Festival TREK

Festival TREK

vrijdag 1 juli 2022 - zondag 3 juli 2022 08:00 - 17:00

Voor het eerst in de geschiedenis van Festival TREK bezoeken we de stad Tilburg! Van vrijdag 1 t/m zondag 3 juli staat het Spoorpark in het teken van ongedwongen genieten van lekker eten, (live)muziek, entertainment en theater, oftewel: het gratis toegankelijke Festival TREK – TILBURG.

Het Spoorpark wordt een weekend lang omgetoverd tot één groot openluchtrestaurant.

Maak een smakelijke ontdekkingsreis door het ruime aanbod streetfood. Neem plaats aan de Chef’s Table in één van de mobiele food trucks, proef verrassende ingrediënten of waag je aan de smaakvol bereide nieuwe gerechten. Van sushi tot Thais, van vega(n) tot burgers; de smaakpapillen worden een weekend lang getrakteerd. Je kunt je dorst uitgebreid lessen bij de cocktailbar, de uitgebreide wijnbar met een heerlijk terras of in de Biergarten met een ruim aanbod speciaalbier.

Bijzondere acts van jonge theatermakers en intieme live performances maken een bezoek aan TREK compleet. Muzikaal talent en kleinkunstenaars krijgen de kans om de sterren van de hemel te spelen en door te breken in eigen stad en land. Een theaterkaravaan trekt door het park om jullie te vermaken en oude kermisklassiekers zorgen voor het grootste plezier. Zodra de avond valt wordt de dag dansend afgesloten met de beste funk, soul en dance hits uit de eighties.

Of je nu met vrienden, familie, collega’s of een leuke date gaat, een dagje TREK is een smaak- en sfeervolle middag, avond of dag uit voor iedereen. Het enige wat je nodig hebt is leuk gezelschap, lekkere trek en een goed humeur. Dan zorgt TREK wij voor de rest!

Kijk voor meer info op www.festival-trek.nl.

Meer activiteiten