Just Move Festival

Just Move Festival

zaterdag 7 september 2024 - zondag 8 september 2024 Gehele Dag Activiteit

Het Just Move Festival heeft één doel: zoveel mogelijk Tilburgers duurzaam in beweging krijgen. Daarom kunnen bezoekers op 7 en 8 september tussen 10:00 en 18:00 uur in het Spoorpark gratis kennismaken met een groot aantal sporten en beweegactiviteiten: van tafeltennis, atletiek en beachvolleybal tot handboogschieten, wandelen en urban sports.

Aanmelden als sportvereniging

De organisatie heeft al vele aanmeldingen van sport- en beweegaanbieders mogen ontvangen, maar ze willen een zo breed en gevarieerd mogelijk aanbod neerzetten. Daarom nodigen ze jou uit om je ook in te schrijven en tijdens het Just Move Festival jouw sport of activiteit onder de aandacht te brengen van heel Tilburg.

Aanmelden voor zowel de open dagen als het festival kan via dit formulier. Aanmelden is mogelijk tot en met 24 april.

 

Het KOM! Plein

Tijdens het Just Move festival is er een speciale plek voor aanbieders met ouderen aanbod. KOM! (Keep on Moving!) is het beweegprogramma vanuit Sportbedrijf Tilburg, wat zich richt op het opzetten van beweegaanbod voor senioren. Verenigingen, clubs en beweegaanbieders die speciaal aanbod hebben voor ouderen of hier mee willen starten kunnen zich hier extra profileren. Heb je al aanbod? Of wil je hier graag mee starten dan is dit de aangewezen kans om de doelgroep te bereiken.

Heb je specifiek vragen over KOM!? Neem dan contact op met cathy.kleve@tilburg.nl.

 

Voor meer informatie, kijk op www.justmovefestival.nl.

 

 

Meer activiteiten