Zomermilieucafé

Het Milieucafé organiseert donderdag 30 juni een gratis openluchtcafé in het Spoorpark. Een licht en luchtig programma, met excursies en boeiende gasten. Frank van Pamelen presenteert een spetterende Milieucafé Pubquiz in drie ronden. Iedereen kan meedoen en prijzen winnen.

Wethouders Rik Grashoff en Bas van der Pol vertellen over de plannen die de nieuwe coalitie heeft met Tilburg. Verder kun je deelnemen aan een van de excursies die rond de pauze gepland zijn. Natuurherkenning met Rob Vereijken; vorig jaar was er veel belangstelling voor de natuur op locatie. Lucy Bathgate geeft een rondleiding over het ingenieuze watersysteem in het Spoorpark. Duurzame energie is ook in het Spoorpark te vinden en straks weet je hoe en waar. En de afvalexcursie belooft een indringende ervaring te worden.

Ecofeminisme
Helpt feminisme tegen klimaatverandering en milieubederf? Ecofeministen denken van wel. Hannah van den Bosch en Laurens Kleijntjens weten er alles van. Verder is er muziek en ook cabaret waaraan Eefje Wentelteefje, Ferry van de Zaande en Fred van Boesschooten hun medewerking hebben toegezegd.

Kijk voor meer info over het Milieucafé Tilburg op www.milieucafe.nl.

Meer activiteiten