Projectteam

samen met de kwartiermakers bezig met de realisatie

Parkmanager

Sophie Peters

Wat een geweldig leuke uitdaging om aan het grootste burgerinitiatief van Nederland te mogen werken!  Ik kijk uit naar alle toekomstige samenwerkingen en uiteraard een prachtig Spoorpark waar iedereen zich welkom voelt.

e: sophie@spoorparktilburg.nl

 

Projectmanagement

Roger Bueters – RESAproject

Het projectmanagement is in handen van Roger Bueters van RESAproject. RESA staat voor Realisatie door Samenwerking. Aan hem de taak om het project binnen de vastgestelde kaders (tijd/geld/kwaliteit) te realiseren. Hij werkt hierbij nauw samen met Esther Kruit, Jacqueline Moors en Marco Quist van technisch adviesbureau Rod’or. Voor de inpassing van de gebouwen en de haalbaarheid van deze plannen stemt hij af met Tjeerd Timmermans van Timmermans architecten.

Roger noemt het een ‘privilege om aan dit project een bijdrage te mogen leveren’.

“Erg inspirerend om met een gedreven regiegroep en enthousiaste kwartiermakers en adviseurs samen te werken aan een fraaie en duurzaam park voor Tilburg; dat geeft extra energie!”

w: www.resaproject.nl | e: info@resaproject.nl | t: +31614418372

Marc Houter – Gemeente Tilburg

Marc is senior projectleider openbare ruimte bij de Gemeente Tilburg en werkt nauw samen met Roger om het Spoorpark te realiseren. Zijn taak is met er met name op gericht om de zaken die de gemeente moet regelen in goede banen te leiden en fungeert als eerste aanspreekpunt voor de Stichting Spoorpark.

e: marc.houter@tilburg.nl | t: 013-5428687

Landschapsarchitecten

Bureau KruitKok en Blom & Moors

Werkzaamheden: Het nader uitwerken van de plannen en de realisatie daarvan, deskundigheid op talloze specifieke terreinen: ruimtelijke aspecten en vormgeving, wet- en regelgeving, financiën, governance etc.

Bureau Kruitkok heeft brede ervaring met het participatief-ontwerpen van (park)landschappen en richt zich met name op het landschapsontwerp van het Spoorpark.

w: www.kruitkok.nl | e: esther@kruitkok.nl | t: +31615420190

Blom & Moors richt haar aandacht specifiek op de vormgeving en meubilering van de openbare ruimte in het Spoorpark.

w: www.blom-moors.nl | e: info@blom-moors.nl | t: +31630635547

 

Aannemers

Hoofdaannemer Brouwers Groenaannemer

Als hoofdaannemer van het Spoorpark, staan Ronald Kusters (directeur, op de foto rechts) en Dave Ketelaars (projectleder/uitvoerder) van Brouwers Groenaannemers aan het roer als het gaat om realisatie van “het Groene Spoorpark”. De uitgebreide kennis van Brouwers Groenaannemers op het gebied van biodiversiteit en ecologie zullen positief bijdragen aan dit succesvolle burgerinitiatief.

“Als Tilburgers in hart en nieren zijn wij oprecht trots om samen met een gedreven projectteam en kwartiermakers, dit Spoorpark uit te laten ‘groeien’ tot een bijzonder ‘groen’ hart in het centrum van Tilburg”.

w: www.brouwersgroenaannemers.nl | e: info@brouwersgroenaannemers.nl

 

Adviseurs

Tjeerd Timmermans

Tjeerd is architect en brengt structuur en samenhang tussen de plannen van de verschillende kwartiermakers.

w: www.timmermansarchitecten.nl | e: info@timmermansarchitecten.nl | t: +31641502658

Matthieu de Sevaux

Mathieu is “de financieel expert”, neemt kwartiermakers bij de hand om hun financiele plannen tot wasdom te brengen.

MDS Interim & Financieel Management | e: mdesevaux@live.nl

Projectondersteuning

Sandra de Vocht

Sandra verzorgt de algehele projectondersteuning voor het Spoorpark en schakelt daarbij tussen gemeente en Stichtingsbestuur.

t: 013 542 8769 of 06 15479392 | e: sandra.de.vocht@tilburg.nl