Volle maanwandelingen op de Kempentoren een groot succes

donderdag 28 maart 2024 | Geen categorie, Nieuws

Maandagavond heeft de laatste editie van de reeks volle maanwandelingen plaatsgevonden. In totaal waren er drie wandelingen. Samen met torenbewakers Wim van Iersel, Miles den Oude en stadsgids Paul van Hal gingen zestien bezoekers de Kempentoren op. Het was een geslaagde avond; de bewolking trok weg en de volle maan was duidelijk te zien. Naast het prachtige uitzicht kregen de bezoekers een uitleg over de omgeving van Paul.

Dit is het eerste jaar dat deze activiteit in het leven is geroepen. In de eerste editie was de volle maan door veel bewolking niet te zien. Toch hadden mensen een unieke ervaring achter de rug: “hartelijk dank aan het team voor de maanwandeling op de Kempentoren! Ondanks het mindere weer toch zeker de moeite waard,” aldus een bezoeker destijds.

Met dertien bezoekers in de eerste editie en veertien in de tweede komt de teller in totaal op 43 te staan. Wij willen al deze mensen bedanken voor hun komst en kijken uit naar de volgende edities die in de wintermaanden gepland gaan worden. Houd onze agenda hiervoor goed in de gaten!

© foto: Carla d’Hont

Meer nieuws:

Stichting Spoorpark zoekt nieuwe secretaris

Stichting Spoorpark zoekt nieuwe secretaris

Draag bij aan het grootste en meest geprezen burgerinitiatief van Nederland: het Spoorpark! Als nieuw bestuurslid vragen wij een stukje van je tijd en energie om de kwaliteit van dit Tilburgse paradepaardje hoog te houden. Of zelfs naar het volgende niveau te tillen....

Lees meer
5 Jaar Spoorpark: 1 Groot Feest

5 Jaar Spoorpark: 1 Groot Feest

Het Spoorpark vierde gisteren haar vijfde verjaardag met een Open Dag die bezoekers van alle leeftijden trok. Van 11:00 tot 17:30 uur genoten honderden mensen van een dag vol feestelijke activiteiten, muziek en avontuur. De dag begon met informatieve rondleidingen...

Lees meer