Sinterklaas in het Spoorpark

Hij komt, hij komt….. De lieve goede Sint!

Op zondag 19 november komt de kindervriend rond 12.00 uur met de boot aan in de Piushaven. Na aankomst vertrekt de stoet vanaf de haven richting het Spoorpark waar hij rond 15.00 uur wordt verwacht. In het park aangekomen wordt Sinterklaas ontvangen door de loco-burgemeester en hopelijk heel veel lieve kindjes!

Gratis programma van 13.45 – 16.00 uur
Op het grasveld in het park staat een grote tent waar van 14.00 – 16.00 uur een gevarieerd programma plaatsvindt voor jong en oud. De toegang is gratis. De dansers van dansgroep Sylcdance zijn er, je kunt je laten schminken of een glittertattoo laten zetten. Het geheel wordt gezellig gepresenteerd door entertainer Julian.

Kinderdisco vanaf 17.00 uur (tickets nodig)
Vanaf 17.00 start de Sinterklaas Kinderdisco! Kaartjes, per persoon of een gezinskaart (geldig voor 4 personen) zijn hier verkrijgbaar. Bij de ingang kun je ook een kaartje kopen, maar vol is vol. Dus ben er snel bij! Natuurlijk zijn Sinterklaas en zijn pieten hierbij ook aanwezig. De disco duurt tot 19.00 uur waarna Sint en zijn gevolg weer vertrekken naar het pietenhuis.

 

Meer activiteiten