Tilburg Castle

Op zondag 18 september organiseren Avondje Uit & R-Newt samen met het nieuwe initiatief Quick Games een spetterend evenement. TilburgCastle is een unieke sport- en speldag die nog niet eerder in Tilburg heeft plaatsgevonden. Geïnspireerd op de Aziatische cultuur wordt het Spoorpark in dit thema aangekleed. Door het park staan 10 unieke spellen die je doorloopt. Het is een mix van de Netflix serie Squid Game & het Japanse entertainmentprogramma Takeshi’s Castle. Met als hoogtepunt in de middag een traditionele Aziatische leeuwendans.

TilburgCastle vindt plaats op zondag 18 september 2022 van 11:00 tot 17:30 uur. Van 11:00 tot 13:00 uur is het park beschikbaar voor kinderen en jongeren vanaf 12 jaar. Na aanmelding kun je vrij spelen in het park. Om 13:30 uur start het middagprogramma. Er vindt een teamcompetitie plaats. Maximaal 20 teams strijden in een competitie tegen elkaar. Ieder team gaat alle spellen langs en treft steeds een ander team. Deelname in de middag is vanaf 16 jaar.

Je kunt je individueel en als team inschrijven. Je wordt door de organisatie in een team ingedeeld als je individueel aanmeldt.

Kosten zijn €7,50 euro per persoon. Kosten per team zijn €25. Je schrijft in voor minimaal 4 en maximaal 6 personen (2 reserve). Meer info over het aanmelden vind je op avondjeuit013.nl.

Vragen of opmerkingen kun je richten aan het volgende mailadres: quick-games@outlook.com.

Dit evenement is voor en door deelnemers van Avondje Uit en R-Newt gerealiseerd met behulp van project Next Up. In dit maatschappelijke diensttijd project doen jongeren ervaring op met het organiseren van maatschappelijke activiteiten.

Meer activiteiten