Spooranjepark

In 2022 was er voor de eerste keer van alles te doen op Koningsdag in het Spoorpark. Vele Tilburgers wisten het park die zonnige dag te vinden en ook dit jaar wordt er op Koningsdag weer van alles georganiseerd.

Onder de nieuwe naam ‘Spooranjepark’ is er ook dit jaar op Koningsdag voor jong en oud genoeg te doen. Van 10 uur ‘s ochtends tot 10 uur ‘s avonds zal het één groot buurtfeest zijn in het park.

Vrijmarktcamping
Stadscamping Tilburg geeft je de kans om dit jaar tijdens Koningsdag jouw tent, luifel of camper te gebruiken als een marktkraam! Boek een plekje op de Stadscamping in het Spoorpark, haal je schuur, zolder of kelder leeg en richt je eigen vrijmarktkraam naar believen in. Meer info >

Kinderkleedjes Boulevard
Tussen de ingang van het park en de Stadscamping kun je wat leuks kopen bij de Kinderkleedjes Boulevard! Maar je kinderen mogen natuurlijk ook lekker zelf een kleedje neerleggen om spullen te verkopen.

Silent Disco
Aan het begin van het grasveld, vlakbij de Rits, kun je helemaal losgaan bij de Silent Disco!

Spoorparkspelen
Iets verder op het grasveld vinden de Spoorparkspelen plaats. Hier vinden verschillende spelletjes plaats waar kinderen hun plezier helemaal in kwijt kunnen!

Optredens voor jong en oud
Alle activiteiten op het grasveld kun je beleven onder het genot van live-muziek van Tilburgs talent. De hele dag door zullen er optredens zijn die leuk zijn voor jong en oud.

Disco Snolly op dak T-huis
Op 27 april vanaf 15.00 uur tijdens Koningsdag wordt de rooftop van het T-Huis ‘Koningsdak’ een bijzondere locatie midden in het het Spoorpark. Het feest van Disco Snolly gaat door tot 22.00 uur, dus je kunt dan met een biertje de zon onder zien gaan op deze heerlijke locatie. Meer info en tickets >

Springkussen festijn bij BeweegR
Word de snelste op de stormbaan en spring het hoogste op het springkussen bij BeweegR! Tijdens het Spooranjepark wordt het terrein van BeweegR omgetoverd tot een springkussen festijn. Ook is de horecagelegenheid LOOS! hier de hele dag geopend voor een lekker drankje. Perfect voor ouders en kinderen dus. Komen jullie gezellig met het hele gezin Koningsdag vieren bij BeweegR?

Beachvolleybaltoernooi bij Beach
Tijdens het Spooranjepark vindt de King’s Cup plaats bij Beach. Van 10:00 tot 13:00 voor de jeugd, en van 13:30 tot 18:00 voor de senioren.

Kosten deelname
Voor leden van Beach Tilburg is deelname gratis.
Jeugd: €5 per persoon
Senioren: €7,50 per persoon

Inschrijven
Inschrijven voor de King’s Cup Junior kan via dit formulier
Inschrijven voor de King’s Cup Senior kan via dit formulier

 

 

 

Meer activiteiten