Foto: Chris Oomes

Afsluiting 10e Fixeer Foto Feedback Carrousel in Spoorpark

vrijdag 28 januari 2022 | Activiteiten, Nieuws

Vandaag vindt er een bijzondere foto expositie plaats in het Spoorpark en wordt de Foto Feedback Carrousel afgesloten. Bij deze activiteit stuurt een deelnemer 3 à 4 verschillende foto’s naar de volgende fotograaf in de carrousel. De persoon die de foto’s ontvangt kiest er één uit en geeft daar feedback op. Zo krijgt iedereen in de cirkel feedback op zijn of haar foto. Aan het eind van deze maandelijkse cyclus worden alle foto’s geëxposeerd.

De expositie vindt plaats nabij ingang Oost (de hoofdingang) van het Spoorpark van 15:00 tot 17:00 uur.

De Foto Feedback Carrousel is een initiatief van Fixeer Tbg, het Centrum voor Fotografie Tilburg. Fotograven Chris Oomes, Michaël Molenaar en Jordi Schoffelen bouwen aan een community voor iedereen die meer wil met fotografie en beeld. Zowel online als offline kunnen mensen elkaar ontmoeten die iets met fotografie en beeld willen doen. Zij zijn een centrum voor fotografie waar fotografen, beeldmakers en verhalenvertellers elkaar kunnen vinden. Waar ze van elkaar kunnen leren en waar ze geïnspireerd kunnen raken. Ook als je wat meer vaardigheden wil ontwikkelen kun je er terecht. Daarnaast worden er lezingen verzorgd, is er het maandelijkse fotocarré en zijn er cursussen/workshops en exposities, op de locatie Wijkcentrum Nieuwe Stede, Capucijnenstraat 156 in Tilburg.

Meer weten of meedoen?
Ben je nu geïnspireerd en wil jij de volgende keer ook deelnemen? Meld je dan aan via een mail naar Fixeer (fixeer.tbg@gmail.com) waarin je je voorstelt en je motivatie geeft waarom je graag mee wil doen.
Kijk voor meer info op fixeer-tbg.nl/fffc/.

Meer nieuws:

SeniorenFit bij BeweegR

SeniorenFit bij BeweegR

Aan de Westkant van het Spoorpark zit BeweegR, een community voor sport, vitaliteit en gezondheid. Bij BeweegR is genoeg te doen, waaronder Seniorenfit! SeniorenFit lessen worden gegeven door ervaren trainers en fysiotherapeuten en bestaan uit oefeningen voor het...

Lees meer
Schaduwoffensief in Spoorpark met acht nieuwe bomen

Schaduwoffensief in Spoorpark met acht nieuwe bomen

Auteur: Bas Vermeer (Brabants Dagblad) Wie niet als een ei gebakken wil worden tijdens bloedhete zomers in het Spoorpark kan op het grasveld amper aan zon ontsnappen. Die kritiek is niet aan dovemansoren gericht, het park plant nieuwe bomen op prominente plekken. En...

Lees meer