Bedrijvencompetitie beachvolleybal op drie vrijdagavonden

woensdag 8 maart 2023 | Activiteiten, Beach Tilburg, BeweegR, Nieuws

Dit jaar organiseert Beach Tilburg op het terrein van BeweegR in het Spoorpark weer een beachvolleybal competitie voor bedrijven. Dit jaar zelfs op drie avonden! Op vrijdagavond 12 mei, 9 juni en 14 juli kun je samen met je collega’s de sportieve uitdaging met andere bedrijven aangaan!

Vind je het leuk om met je collega’s of relaties op een gezellige én sportieve manier het weekend te starten? Schrijf je dan vóór 1 mei in op de website van Beach Tilburg. Daar vind je ook alle informatie.

Bedrijventeams die alle avonden deelnemen strijden om het kampioenschap en de felbegeerde trofee! De eerste inschrijvingen zijn al binnen! Heb je vragen over de bedrijvencompetitie? Stuur dan een e-mail naar bedrijvencompetitie@beachtilburg.nl.

Meer nieuws:

Opbouw Roadburn Camping van start

Opbouw Roadburn Camping van start

Vandaag is de opbouw voor de Roadburn Camping gestart. De camping vindt plaats van woensdag 17 tot en met zondag 21 april. Vanwege de staat van het grasveld wordt deze editie anders ingestoken dan voorheen. Daarom vindt het dit jaar plaats vanaf het Oostplein tot aan...

Lees meer
Waar blijft het gras?

Waar blijft het gras?

Het grote speelveld in het Spoorpark zal voorlopig nog omheind blijven met hekken omdat het nog altijd niet mogelijk is het nieuwe gras in te zaaien. Dat vinden de bezoekers niet leuk, maar wij als bestuur en parkmanagement ook niet.  Sterker nog: we vinden het heel...

Lees meer