Bedrijvencompetitie beachvolleybal op drie vrijdagavonden

woensdag 8 maart 2023 | Activiteiten, Beach Tilburg, BeweegR, Nieuws

Dit jaar organiseert Beach Tilburg op het terrein van BeweegR in het Spoorpark weer een beachvolleybal competitie voor bedrijven. Dit jaar zelfs op drie avonden! Op vrijdagavond 12 mei, 9 juni en 14 juli kun je samen met je collega’s de sportieve uitdaging met andere bedrijven aangaan!

Vind je het leuk om met je collega’s of relaties op een gezellige én sportieve manier het weekend te starten? Schrijf je dan vóór 1 mei in op de website van Beach Tilburg. Daar vind je ook alle informatie.

Bedrijventeams die alle avonden deelnemen strijden om het kampioenschap en de felbegeerde trofee! De eerste inschrijvingen zijn al binnen! Heb je vragen over de bedrijvencompetitie? Stuur dan een e-mail naar bedrijvencompetitie@beachtilburg.nl.

Meer nieuws:

Spoorpark kleurt rood tijdens Redhead Days 2023

Spoorpark kleurt rood tijdens Redhead Days 2023

In het weekend van 25 tot en met 27 augustus trekken roodharigen over de hele wereld naar Tilburg voor de Redhead Days. In het Spoorpark vinden allerlei activiteiten plaats en wordt de festivalcamping georganiseerd door de Stadscamping Tilburg. Redhead Days is het...

Lees meer
Spoorpark onderdeel van de Vrijwilligerssafari!

Spoorpark onderdeel van de Vrijwilligerssafari!

Op 21 september neemt het Spoorpark deel aan de Vrijwilligerssafari, georganiseerd door Vrijwilligers Tilburg. We zetten de deuren open om vanuit het Spoorpark geïnteresseerden te informeren over het werk dat onze vrijwilligers dagelijks in ons park verrichten. Wist...

Lees meer