BeweegR brengt bewoners De Grote Eik in beweging

donderdag 16 april 2020 | BeweegR, Nieuws

Vanwege het coronavirus zijn veel mensen thuis. Ook de bewoners van de flat ‘De Grote Eik’ vlak naast het Spoorpark komen nauwelijks nog buiten. Doordat het Spoorpark gesloten is missen ze hun dagelijkse wandelingetje en kijken ze uit op een verlaten park.

Op initiatief van BeweegR zijn Fysio Binnenstad en Viva La Fitness met allerlei andere sportmensen, fysio praktijken en Personal training studio’s in contact om op verschillende plaatsen de zogenoemde Balkon trainingen te verzorgen. Vanmorgen verzorgden ze een ‘work out’ sessie van 30 minuten voor de ‘nieuwe buren’. Zo’n 30 bewoners van de flat deden enthousiast mee aan de oefeningen waarvoor de instructie werd gegeven vanaf de stoep onderaan de flat, onder het genot van een opzwepend muziekje.

Met dank aan First Impression voor het kosteloos beschikbaar stellen van de audioapparatuur en de bewoners voor het leuke presentje na afloop voor de instructeurs!

Meer nieuws:

Genieten van dit uitzicht? Word onze nieuwe torenwachter!

Genieten van dit uitzicht? Word onze nieuwe torenwachter!

Veel bezoekers genieten keer op keer van het geweldige uitzicht vanaf de Kempentoren, de eyecatcher van het Spoorpark. Als je de 35 meter hoge toren beklommen hebt, kun je bij helder weer genieten van een ongekend prachtig uitzicht. Diverse Brabantse herkenningspunten...

Lees meer
Word parkcoach in het Spoorpark

Word parkcoach in het Spoorpark

Kom jij graag in het Spoorpark en draag je het park een warm hart toe? Heb jij een dienstverlenende gastvrije instelling, positieve uitstraling en durf je mensen aan te spreken indien nodig? Lees dan verder, want voor een nieuw op te richten team binnen onze gezellige...

Lees meer