BeweegR brengt bewoners De Grote Eik in beweging

donderdag 16 april 2020 | BeweegR, Nieuws

Vanwege het coronavirus zijn veel mensen thuis. Ook de bewoners van de flat ‘De Grote Eik’ vlak naast het Spoorpark komen nauwelijks nog buiten. Doordat het Spoorpark gesloten is missen ze hun dagelijkse wandelingetje en kijken ze uit op een verlaten park.

Op initiatief van BeweegR zijn Fysio Binnenstad en Viva La Fitness met allerlei andere sportmensen, fysio praktijken en Personal training studio’s in contact om op verschillende plaatsen de zogenoemde Balkon trainingen te verzorgen. Vanmorgen verzorgden ze een ‘work out’ sessie van 30 minuten voor de ‘nieuwe buren’. Zo’n 30 bewoners van de flat deden enthousiast mee aan de oefeningen waarvoor de instructie werd gegeven vanaf de stoep onderaan de flat, onder het genot van een opzwepend muziekje.

Met dank aan First Impression voor het kosteloos beschikbaar stellen van de audioapparatuur en de bewoners voor het leuke presentje na afloop voor de instructeurs!

Je eigen stukje Spoorpark?

Word ‘Vriend van het Spoorpark’ en adopteer jouw eigen stukje park!

Vergadering of presentatie?

Huur presentatie- of vergaderruimte in het Spoorpark!

Meer nieuws:

Kermisrun is terug en doet Spoorpark aan

Kermisrun is terug en doet Spoorpark aan

Eén van de meest bijzondere hardloopevenementen van Nederland is na jaren weer terug op de agenda! Aanstaande zondag 24 juli, de eerste zondag van de Tilburgse Kermis, vormt de binnenstad van Tilburg en het terrein van de Tilburgse Kermis het decor van dit...

Lees meer
Foodtruck Festival TREK dit weekend in Spoorpark

Foodtruck Festival TREK dit weekend in Spoorpark

Dit weekend is het Spoorpark dé plek voor liefhebbers van lekker eten, drinken en gezelligheid voor jong en oud! Foodfestival TREK, het grootste rondreizende foodfestival van Nederland, komt dit jaar voor het eerst naar het Spoorpark. Bourgondiërs uit de wijde...

Lees meer