Eerste Stille Filmavond groot succes, zondag weer een film in het Spoorpark!

woensdag 9 september 2020 | Activiteiten, T-huis

Vanwege slecht weer moesten de ‘Stille Filmavonden’ keer op keer uitgesteld worden, maar afgelopen zondag was het dan eindelijk zo ver. Zittend in ons eigen ‘amfitheater’ genoten de aanwezige filmliefhebbers van de heerlijke feelgood movie ‘Mamma Mia Here we go again’. Aanstaande zondagavond staat er weer een film op het programma (bij goed weer).

UPDATE
Op zondag 20 september is er weer een buitenbioscoop in het Spoorpark! Wil je erbij zijn? Reserveer dan snel je plek! Wil je na de film overnachten in een tipi op de Stadscamping? Boek dan voor 39 euro een tipi voor 2 personen, je krijgt er dan twee kaartjes voor de film bij.

T-huis Buitenbioscoop
Voetjes in het gras, koptelefoon op en samen film kijken op een spikplinternieuw opblaasscherm! De organisatie verklapt nog niet welke film het gaat worden, maaaaarrrr zet je Pokerface maar op, want je gaat een avond vol muziek tegemoet! Het ontstaan van een ware popgigant op narratieve en filmische wijze uitgelegd!

Het amfitheater van het Spoorpark wordt omgetoverd tot filmtribune, voor de harde bipsen: aan een kussentje mee van thuis onder je arm heb je dus voldoende. De echte luxepaarden kunnen een zitzak of strandstoel reserveren.

Consumpties en pauze
De film bevat een pauze voor toiletbezoek of om een consumptie te halen. Eigen consumpties meebrengen naar de film is niet toegestaan. De filmavond wordt georganiseerd samen met het T-huis, bij de kiosk kun je blikjes drinken, flessen wijn en de fameuze nacho’s kopen om van te genieten tijdens de film.

Coronaproof
Deze activiteit is in de buitenlucht en daarom buitengewoon coronaproof. Echter zijn we afhankelijk van het weer. Bij slecht weer (kans op regen of harde wind) verzetten we deze activiteit een week. Natuurlijk organiseren wij het liefst iedere week zo’n leuke film-avond samen met jullie, we organiseren dit niet om het vervolgens af te lassen, maar het Nederlandse weer is nogal wisselvallig en daarom vragen wij jullie om begrip en flexibiliteit. Hou hier rekening mee als je een ticket aanschaft. Tickets blijven geldig tot de eerstvolgende filmavond welke wel plaats kan vinden. Wij hakken bij slechte weervoorspellingen de dag voor aanvang van de film de knoop door. Dit communiceren wij in het facebookevent.
In de avond kan het afkoelen, zorg daarom voor warme kleding.

Tickets
Filmtickets kosten 11 euro en zijn online te reserveren via deze link.
De filmavond start om 20.30 uur.

 

Meer nieuws:

12 Nieuwe bomen geplant in het Spoorpark

12 Nieuwe bomen geplant in het Spoorpark

Afgelopen maand zijn er twaalf nieuwe bomen geplant in het park. Deze bomen zorgen voor meer schaduwplekken in de zomer; iets waar parkbezoekers veel behoefte aan hadden. Ook is er een gras/betonpad aangelegd op het grasveld en zijn alle bomen op het grasveld voorzien...

Lees meer
Word onderdeel van de Spoorpark familie

Word onderdeel van de Spoorpark familie

Ontdek het grootste burgerinitiatief van Nederland - het prachtige Spoorpark in Tilburg! Wil jij bijdragen aan de bloeiende groene oase die ons park is? We hebben diverse teams die wachten op enthousiaste vrijwilligers zoals jij!   Welke teams zoeken versterking?...

Lees meer
Spoorpark LIVE op zaterdag 29 juni

Spoorpark LIVE op zaterdag 29 juni

Spoorpark LIVE komt terug op zaterdag 29 juni 2024! Het festival bundelt al het moois (én méér!) dat Spoorpark LIVE te bieden heeft in één onvergetelijke festivaldag. Dit jaar voor het eerst met bijzondere internationale headliners! Allemaal - uiteraard - in ons...

Lees meer