Eerste Stille Filmavond groot succes, zondag weer een film in het Spoorpark!

woensdag 9 september 2020 | Activiteiten, T-huis

Vanwege slecht weer moesten de ‘Stille Filmavonden’ keer op keer uitgesteld worden, maar afgelopen zondag was het dan eindelijk zo ver. Zittend in ons eigen ‘amfitheater’ genoten de aanwezige filmliefhebbers van de heerlijke feelgood movie ‘Mamma Mia Here we go again’. Aanstaande zondagavond staat er weer een film op het programma (bij goed weer).

UPDATE
Op zondag 20 september is er weer een buitenbioscoop in het Spoorpark! Wil je erbij zijn? Reserveer dan snel je plek! Wil je na de film overnachten in een tipi op de Stadscamping? Boek dan voor 39 euro een tipi voor 2 personen, je krijgt er dan twee kaartjes voor de film bij.

T-huis Buitenbioscoop
Voetjes in het gras, koptelefoon op en samen film kijken op een spikplinternieuw opblaasscherm! De organisatie verklapt nog niet welke film het gaat worden, maaaaarrrr zet je Pokerface maar op, want je gaat een avond vol muziek tegemoet! Het ontstaan van een ware popgigant op narratieve en filmische wijze uitgelegd!

Het amfitheater van het Spoorpark wordt omgetoverd tot filmtribune, voor de harde bipsen: aan een kussentje mee van thuis onder je arm heb je dus voldoende. De echte luxepaarden kunnen een zitzak of strandstoel reserveren.

Consumpties en pauze
De film bevat een pauze voor toiletbezoek of om een consumptie te halen. Eigen consumpties meebrengen naar de film is niet toegestaan. De filmavond wordt georganiseerd samen met het T-huis, bij de kiosk kun je blikjes drinken, flessen wijn en de fameuze nacho’s kopen om van te genieten tijdens de film.

Coronaproof
Deze activiteit is in de buitenlucht en daarom buitengewoon coronaproof. Echter zijn we afhankelijk van het weer. Bij slecht weer (kans op regen of harde wind) verzetten we deze activiteit een week. Natuurlijk organiseren wij het liefst iedere week zo’n leuke film-avond samen met jullie, we organiseren dit niet om het vervolgens af te lassen, maar het Nederlandse weer is nogal wisselvallig en daarom vragen wij jullie om begrip en flexibiliteit. Hou hier rekening mee als je een ticket aanschaft. Tickets blijven geldig tot de eerstvolgende filmavond welke wel plaats kan vinden. Wij hakken bij slechte weervoorspellingen de dag voor aanvang van de film de knoop door. Dit communiceren wij in het facebookevent.
In de avond kan het afkoelen, zorg daarom voor warme kleding.

Tickets
Filmtickets kosten 11 euro en zijn online te reserveren via deze link.
De filmavond start om 20.30 uur.

 

Meer nieuws:

Spoorpark LIVE staat weer voor de deur

Spoorpark LIVE staat weer voor de deur

De voetjes kunnen van de vloer, want vandaag begint Spoorpark LIVE 2024! Dit jaar is het evenement in een iets ander jasje gestoken. Waar het voorheen twee festivaldagen waren, is er nu één concert en één festivaldag.    Spoorpark LIVE Concert: Massive Attack...

Lees meer
Opbouw Spoorpark LIVE van start

Opbouw Spoorpark LIVE van start

Vandaag is de opbouw van Spoorpark LIVE gestart. De aankomende periode zal het park om die reden beperkt, en op gegeven moment (bijna helemaal) gesloten zijn. Op het moment van het evenement (27-29 juni) is het park alleen toegankelijk voor de bezoekers van Spoorpark...

Lees meer
Laat jouw kwaliteiten zien in de Remise!

Laat jouw kwaliteiten zien in de Remise!

Heb jij een mooie hobby, beschik jij over een vorm van kunst of een andere kwaliteit die je graag zou willen laten zien? Maak dan gebruik van De Remise in het Spoorpark! De ruimte is gratis te gebruiken voor jouw kunst, opvoering of tentoonstelling voor maximaal drie...

Lees meer