Selecteer een pagina

Eerste Stille Filmavond groot succes, zondag weer een film in het Spoorpark!

woensdag 9 september 2020 | Activiteiten, T-huis

Vanwege slecht weer moesten de ‘Stille Filmavonden’ keer op keer uitgesteld worden, maar afgelopen zondag was het dan eindelijk zo ver. Zittend in ons eigen ‘amfitheater’ genoten de aanwezige filmliefhebbers van de heerlijke feelgood movie ‘Mamma Mia Here we go again’. Aanstaande zondagavond staat er weer een film op het programma (bij goed weer).

UPDATE
Op zondag 20 september is er weer een buitenbioscoop in het Spoorpark! Wil je erbij zijn? Reserveer dan snel je plek! Wil je na de film overnachten in een tipi op de Stadscamping? Boek dan voor 39 euro een tipi voor 2 personen, je krijgt er dan twee kaartjes voor de film bij.

T-huis Buitenbioscoop
Voetjes in het gras, koptelefoon op en samen film kijken op een spikplinternieuw opblaasscherm! De organisatie verklapt nog niet welke film het gaat worden, maaaaarrrr zet je Pokerface maar op, want je gaat een avond vol muziek tegemoet! Het ontstaan van een ware popgigant op narratieve en filmische wijze uitgelegd!

Het amfitheater van het Spoorpark wordt omgetoverd tot filmtribune, voor de harde bipsen: aan een kussentje mee van thuis onder je arm heb je dus voldoende. De echte luxepaarden kunnen een zitzak of strandstoel reserveren.

Consumpties en pauze
De film bevat een pauze voor toiletbezoek of om een consumptie te halen. Eigen consumpties meebrengen naar de film is niet toegestaan. De filmavond wordt georganiseerd samen met het T-huis, bij de kiosk kun je blikjes drinken, flessen wijn en de fameuze nacho’s kopen om van te genieten tijdens de film.

Coronaproof
Deze activiteit is in de buitenlucht en daarom buitengewoon coronaproof. Echter zijn we afhankelijk van het weer. Bij slecht weer (kans op regen of harde wind) verzetten we deze activiteit een week. Natuurlijk organiseren wij het liefst iedere week zo’n leuke film-avond samen met jullie, we organiseren dit niet om het vervolgens af te lassen, maar het Nederlandse weer is nogal wisselvallig en daarom vragen wij jullie om begrip en flexibiliteit. Hou hier rekening mee als je een ticket aanschaft. Tickets blijven geldig tot de eerstvolgende filmavond welke wel plaats kan vinden. Wij hakken bij slechte weervoorspellingen de dag voor aanvang van de film de knoop door. Dit communiceren wij in het facebookevent.
In de avond kan het afkoelen, zorg daarom voor warme kleding.

Tickets
Filmtickets kosten 11 euro en zijn online te reserveren via deze link.
De filmavond start om 20.30 uur.

 

Je eigen stukje Spoorpark?

Word ‘Vriend van het Spoorpark’ en adopteer jouw eigen stukje park!

Ruimte te huur

Presentatie- én vergaderruimte beschikbaar.

Meer nieuws:

Het Spoorpark in Tilburg laat de toekomst van parken zien

Het Spoorpark in Tilburg laat de toekomst van parken zien

Nederland kent vele mooie parken en tuinen, van kloostertuin tot schooltuin en van paleistuin tot rosarium. Sinds de coronacrisis worden die drukker bezocht dan ooit. Maar wat zie je als je zo’n park of tuin bezoekt? Wat is de geschiedenis? Wat waren de ideeën achter...

Lees meer
Spoorpark gesloten vanwege grote drukte

Spoorpark gesloten vanwege grote drukte

Vanmiddag is het Spoorpark op last van de politie en gemeente Tilburg gesloten vanwege te grote drukte. Op dit moment worden bezoekers verzocht het park te verlaten. "Het is voor ons heel lastig om te bepalen wanneer het té druk is. Als mensen afstand houden, dan kan...

Lees meer
Basketbalveld weer open vanaf 3 maart

Basketbalveld weer open vanaf 3 maart

De coronamaatregelen vragen nog altijd veel van ieders uithoudingsvermogen, zowel fysiek als mentaal. Hoe langer de crisis duurt, hoe zwaarder het voor iedereen wordt. De sociale, maatschappelijke en economische effecten van de pandemie tellen na een jaar flink op....

Lees meer