Foto van de maand Februari

maandag 11 maart 2024 | Nieuws

De foto van de maand in de periode februari is gemaakt door onze vrijwilligster Josja Goossens. Vanochtend heeft zij de prijs in ontvangst mogen nemen. Met veel trots ontving zij haar ingelijste foto. 

Het verhaal bij de foto: “Ik maakte het berkenbos schoon, waar veel troep lag. Ik bezeerde me veel aan de stekels. Toen de klus geklaard was, keek ik tevreden om me heen en zag vervolgens dit beeld. Prachtig, de lente met de dauwdruppels van de ochtend er nog aan.”

Wij feliciteren Josja met de prijs en willen ook de overige kandidaten bedanken voor hun mooie inzendingen. Wil jij de foto van de maand maart winnen? Stuur dan jouw mooiste plaatje naar info@spoorparktilburg.nl!

 

Meer nieuws:

Opbouw Roadburn Camping van start

Opbouw Roadburn Camping van start

Vandaag is de opbouw voor de Roadburn Camping gestart. De camping vindt plaats van woensdag 17 tot en met zondag 21 april. Vanwege de staat van het grasveld wordt deze editie anders ingestoken dan voorheen. Daarom vindt het dit jaar plaats vanaf het Oostplein tot aan...

Lees meer
Waar blijft het gras?

Waar blijft het gras?

Het grote speelveld in het Spoorpark zal voorlopig nog omheind blijven met hekken omdat het nog altijd niet mogelijk is het nieuwe gras in te zaaien. Dat vinden de bezoekers niet leuk, maar wij als bestuur en parkmanagement ook niet.  Sterker nog: we vinden het heel...

Lees meer