Kerstbomenverkoop bij Scouting Esjeeka gestart

maandag 5 december 2022 | Activiteiten, Nieuws, Scouting Esjeeka

Afgelopen weekend is de traditionele kerstbomenverkoop bij Scouting Esjeeka in het Spoorpark weer gestart. Op werkdagen is de verkoop ‘s avonds tussen 19.00 en 20.30 uur. In het weekend kun je op zaterdag vanaf 10.00 uur een kerstboom kopen en op zondag vanaf 11.00 uur. Op beide dagen is de verkoop tot 16.00 uur.

De kerstbomen worden verkocht links van het scoutinggebouw naast de Kempentoren. Wees er op tijd bij om je perfecte kerstboom uit te zoeken want op is op!
Met de aanschaf van een kerstboom steun je scouting Esjeeka. Kerstbomen zijn in verschillende maten te koop vanaf € 12,50 per stuk.

 

Meer nieuws:

SeniorenFit bij BeweegR

SeniorenFit bij BeweegR

Aan de Westkant van het Spoorpark zit BeweegR, een community voor sport, vitaliteit en gezondheid. Bij BeweegR is genoeg te doen, waaronder Seniorenfit! SeniorenFit lessen worden gegeven door ervaren trainers en fysiotherapeuten en bestaan uit oefeningen voor het...

Lees meer
Schaduwoffensief in Spoorpark met acht nieuwe bomen

Schaduwoffensief in Spoorpark met acht nieuwe bomen

Auteur: Bas Vermeer (Brabants Dagblad) Wie niet als een ei gebakken wil worden tijdens bloedhete zomers in het Spoorpark kan op het grasveld amper aan zon ontsnappen. Die kritiek is niet aan dovemansoren gericht, het park plant nieuwe bomen op prominente plekken. En...

Lees meer