Kerstbomenverkoop bij Scouting Esjeeka gestart

maandag 5 december 2022 | Activiteiten, Nieuws, Scouting Esjeeka

Afgelopen weekend is de traditionele kerstbomenverkoop bij Scouting Esjeeka in het Spoorpark weer gestart. Op werkdagen is de verkoop ‘s avonds tussen 19.00 en 20.30 uur. In het weekend kun je op zaterdag vanaf 10.00 uur een kerstboom kopen en op zondag vanaf 11.00 uur. Op beide dagen is de verkoop tot 16.00 uur.

De kerstbomen worden verkocht links van het scoutinggebouw naast de Kempentoren. Wees er op tijd bij om je perfecte kerstboom uit te zoeken want op is op!
Met de aanschaf van een kerstboom steun je scouting Esjeeka. Kerstbomen zijn in verschillende maten te koop vanaf € 12,50 per stuk.

 

Meer nieuws:

Genieten van dit uitzicht? Word onze nieuwe torenwachter!

Genieten van dit uitzicht? Word onze nieuwe torenwachter!

Veel bezoekers genieten keer op keer van het geweldige uitzicht vanaf de Kempentoren, de eyecatcher van het Spoorpark. Als je de 35 meter hoge toren beklommen hebt, kun je bij helder weer genieten van een ongekend prachtig uitzicht. Diverse Brabantse herkenningspunten...

Lees meer
Word parkcoach in het Spoorpark

Word parkcoach in het Spoorpark

Kom jij graag in het Spoorpark en draag je het park een warm hart toe? Heb jij een dienstverlenende gastvrije instelling, positieve uitstraling en durf je mensen aan te spreken indien nodig? Lees dan verder, want voor een nieuw op te richten team binnen onze gezellige...

Lees meer