Kerstbomenverkoop bij Scouting Esjeeka gestart

maandag 5 december 2022 | Activiteiten, Nieuws, Scouting Esjeeka

Afgelopen weekend is de traditionele kerstbomenverkoop bij Scouting Esjeeka in het Spoorpark weer gestart. Op werkdagen is de verkoop ‘s avonds tussen 19.00 en 20.30 uur. In het weekend kun je op zaterdag vanaf 10.00 uur een kerstboom kopen en op zondag vanaf 11.00 uur. Op beide dagen is de verkoop tot 16.00 uur.

De kerstbomen worden verkocht links van het scoutinggebouw naast de Kempentoren. Wees er op tijd bij om je perfecte kerstboom uit te zoeken want op is op!
Met de aanschaf van een kerstboom steun je scouting Esjeeka. Kerstbomen zijn in verschillende maten te koop vanaf € 12,50 per stuk.

 

Meer nieuws:

Spoorpark zoekt enthousiaste bestuursleden!

Spoorpark zoekt enthousiaste bestuursleden!

Draag bij aan het grootste en meest geprezen burgerinitiatief van Nederland. Dit is jouw kans! Als nieuw bestuurslid van het Spoorpark Tilburg vragen wij een stukje van jouw tijd en energie om de kwaliteit van ons paradepaardje hoog te houden. Of zelfs naar het...

Lees meer
Vrijwilliger in het zonnetje: Ad (69)

Vrijwilliger in het zonnetje: Ad (69)

Vrijwilligers zijn een onmisbare factor voor het Spoorpark. Zonder hen zou er niemand kunnen genieten van een mooi en schoon Spoorpark. Daarom zetten wij ze graag in het zonnetje. Deze keer hebben we gesproken met Ad, die al jaren lang een vaste kracht is bij het team...

Lees meer