Nationale Vrijwilligersdag 2023

donderdag 7 december 2023 | Nieuws

Vandaag is het 7 december: dé Nationale Vrijwilligersdag! De dag om alle vrijwilligers in het zonnetje te zetten voor de sociale impact die zij realiseren. Ook het Spoorpark grijpt deze kans aan om alle vrijwilligers te bedanken. Elke bijdrage wordt enorm gewaardeerd. Het Spoorpark kan echt niet zonder hen.

Inmiddels zijn er 70 vrijwilligers werkzaam met een enorme toewijding in het Spoorpark. Met de inzet van deze groenwerkers, prikkers, parkcoaches én het waterteam en klusteam is en blijft het Spoorpark een heerlijke, mooie en schone plek voor iedereen. Om elkaar te ontmoeten, af te spreken of er gewoon lekker te verblijven. En of het nu bloedheet was of juist dagenlang regende, elke dag waren ze in de weer.

Heel erg bedankt!

Wil je ook vrijwilliger worden bij het Spoorpark? Stuur dan een mailtje naar vrijwilligers@spoorparktilburg.nl en laat weten wat je graag zou willen doen.

Meer nieuws:

Laat jouw kwaliteiten zien in de Remise!

Laat jouw kwaliteiten zien in de Remise!

Heb jij een mooie hobby, beschik jij over een vorm van kunst of een andere kwaliteit die je graag zou willen laten zien? Maak dan gebruik van De Remise in het Spoorpark! De ruimte is gratis te gebruiken voor jouw kunst, opvoering of tentoonstelling voor maximaal drie...

Lees meer