Vrijwilligers aan het werk in de nieuwe kleding

Nieuwe kleding voor Spoorpark vrijwilligers

maandag 30 januari 2023 | Nieuws

Om het nieuwe jaar goed te beginnen hebben alle Spoorpark vrijwilligers onlangs een nieuwe set kleding gekregen. Alle vrijwilligers kregen begin januari een tas met een t-shirt, dikke trui en comfortabele bodywarmer. De kleding heeft de bekende groene kleur van het Spoorpark en in het lettertype TilburgsAns staat er duidelijk  ‘vrijwilliger’ op gedrukt, op zowel de voor- als achterkant.

Als in het voorjaar de parkcoaches weer aan de slag gaan worden ook zij in het nieuw gestoken in herkenbaar Spoorpark-groen.

Houtsnippers van veld

Voorlopig is de ergste winterkou uit de lucht en dus gingen enkele vrijwilligers van het ‘groen’ team vanmorgen aan de slag op het veld in hun nieuwe kleding. De houtsnippers die er nog lagen van de Wintertuin worden opgeruimd en krijgen een plek tussen de struiken in het park. Binnenkort zal ook Brouwers Groenaannemers starten met de  werkzaamheden op het achterste deel van het grote grasveld.  Daarover binnenkort meer.

 

WIl je ook vrijwilliger worden in het Spoorpark? Bekijk dan hier de actuele vacatures.

Meer nieuws:

Opbouw Spoorpark LIVE van start

Opbouw Spoorpark LIVE van start

Vandaag is de opbouw van Spoorpark LIVE gestart. De aankomende periode zal het park om die reden beperkt, en op gegeven moment (bijna helemaal) gesloten zijn. Op het moment van het evenement (27-29 juni) is het park alleen toegankelijk voor de bezoekers van Spoorpark...

Lees meer
Laat jouw kwaliteiten zien in de Remise!

Laat jouw kwaliteiten zien in de Remise!

Heb jij een mooie hobby, beschik jij over een vorm van kunst of een andere kwaliteit die je graag zou willen laten zien? Maak dan gebruik van De Remise in het Spoorpark! De ruimte is gratis te gebruiken voor jouw kunst, opvoering of tentoonstelling voor maximaal drie...

Lees meer