Opbouw Roadburn Camping van start

maandag 15 april 2024 | Activiteiten, Nieuws, Stadscamping

Vandaag is de opbouw voor de Roadburn Camping gestart. De camping vindt plaats van woensdag 17 tot en met zondag 21 april. Vanwege de staat van het grasveld wordt deze editie anders ingestoken dan voorheen. Daarom vindt het dit jaar plaats vanaf het Oostplein tot aan de Westzijnde van het park. Ook het voormalige van Beurdenterrein wordt eenmalig gebruikt voor campers. Dit terrein wordt samen met het Berkenbos en het stuk terrein naast de vijver (tegenover het T-Huis) onderdeel van de Roadburn camping.

 

Bereikbaarheid park

Net als vorig jaar zijn de parkeerplaatsen en de aan de Hazelaarstraat gelegen ingangen gesloten vanaf dinsdag 16 april. Parkbezoekers kunnen het park nog gewoon betreden via de ingang aan de Oostkant of de ingangen aan de Westkant. Ook de boulevard blijft voor iedereen toegankelijk.

Het Spoorpark is gedurende de Roadburn Camping geopend volgens de reguliere openingstijden van 8.00 – 23.00 uur. Rondom het waterplein bij Kunstwerk de Rits wordt een gezellig terras ingericht. In de ochtenduren wordt daar het ontbijt geserveerd en in de avond kunnen gasten genieten van een pizza bij het kampvuur. Ook parkbezoekers en omwonenden zijn daar van harte welkom. De festivalcamping is daarentegen alleen toegankelijk voor festivalgasten.

 

Roadburn Offroad

Op vrijdag, zaterdag en zondag vinden er rond het middaguur live optredens plaats. Naast deze live optredens wordt er elke ochtend muziek gedraaid vanaf vinyl, live te volgen via Omroep Tilburg en de Lokale Omroep Goirle, zowel via de FM als online. Na 14.00 uur ’s middags en in de avonduren is er geen versterkte muziek. Uiteraard is iedereen van harte welkom te komen kijken bij de optredens, deze vinden plaats in ‘De Remise’, de overkapping rechts van De Kempentoren.

Kijk hier voor meer informatie over de Roadburn Camping.

 

 

 

Meer nieuws:

Genieten van dit uitzicht? Word onze nieuwe torenwachter!

Genieten van dit uitzicht? Word onze nieuwe torenwachter!

Veel bezoekers genieten keer op keer van het geweldige uitzicht vanaf de Kempentoren, de eyecatcher van het Spoorpark. Als je de 35 meter hoge toren beklommen hebt, kun je bij helder weer genieten van een ongekend prachtig uitzicht. Diverse Brabantse herkenningspunten...

Lees meer
Word parkcoach in het Spoorpark

Word parkcoach in het Spoorpark

Kom jij graag in het Spoorpark en draag je het park een warm hart toe? Heb jij een dienstverlenende gastvrije instelling, positieve uitstraling en durf je mensen aan te spreken indien nodig? Lees dan verder, want voor een nieuw op te richten team binnen onze gezellige...

Lees meer