Opbouw Spoorpark Live gestart: Dit moet je weten

donderdag 15 juni 2023 | Geen categorie, Nieuws

Het Spoorpark wordt op 24 en 25 juni weer omgetoverd tot één groot feestterrein. De tweede editie van Spoorpark Live staat voor de deur en de voorbereidingen zijn vanochtend gestart. Dit is wat je moet weten over bereikbaarheid van het park tijdens, voor en na het evenement. 

Opbouw week 1: donderdag 15 juni t/m zondag 18 juni

Tijdens de eerste paar dagen van de opbouw zal het grote grasveld minder goed bereikbaar zijn. Verder is het park voor iedereen gewoon toegankelijk.

Opbouw week 2: maandag 19 juni t/m donderdag 22 juni

Vanaf maandag 19 juni zal het Spoorpark deels gesloten zijn (zie bovenstaande foto). Dan zullen naast het grote grasveld ook de omringende paden en het deel bij de Rits afgesloten zijn. Hier worden ook hekken geplaatst, om de veiligheid van de parkbezoeker te garanderen. De Talud, Kiosk, Scouting en de BSO blijven wel toegankelijk. Dit geldt ook voor het T-Huis en de Westzijde van het park, waar BeweegR en Beach zich bevinden. 

Eindfase opbouw & tijdens evenement (23 juni t/m 25 juni)

Vanaf 23 juni zal enkel het hondenlosloopveld en de Urban Sports Area geopend zijn voor parkbezoekers. Deze locaties kunnen bereikt worden via de Westzijde van het park, via de poort “Urban Sports” naast het hondenlosloopveld. De rest van het Spoorpark is vanaf dit moment festivalterrein en alleen toegankelijk op vertoon van een geldig entreeticket.

Afbouw (maandag 26 juni t/m woensdag 28 juni)

De afbouw van Spoorpark Live zal drie dagen in beslag nemen. Van maandag 26 juni tot woensdag 28 juni is het park weer deels afgesloten, op dezelfde manier als in de tweede week van de opbouw (rode plattegrond). Dit deel zal opnieuw afgezet worden met hekken om de veiligheid van de parkbezoeker voorop te stellen. Vanaf donderdag 29 juni is het Spoorpark terug in haar oude staat, en dus voor iedereen weer toegankelijk!

 

 

Meer nieuws:

Opbouw Roadburn Camping van start

Opbouw Roadburn Camping van start

Vandaag is de opbouw voor de Roadburn Camping gestart. De camping vindt plaats van woensdag 17 tot en met zondag 21 april. Vanwege de staat van het grasveld wordt deze editie anders ingestoken dan voorheen. Daarom vindt het dit jaar plaats vanaf het Oostplein tot aan...

Lees meer
Waar blijft het gras?

Waar blijft het gras?

Het grote speelveld in het Spoorpark zal voorlopig nog omheind blijven met hekken omdat het nog altijd niet mogelijk is het nieuwe gras in te zaaien. Dat vinden de bezoekers niet leuk, maar wij als bestuur en parkmanagement ook niet.  Sterker nog: we vinden het heel...

Lees meer