Overnachten in Spoorpark vanaf juli mogelijk in tipi

zondag 24 mei 2020 | Nieuws, Stadscamping

Vanaf 1 juli a.s. kun je in een tipi overnachten op Stadscamping Tilburg in het Spoorpark. Er worden vier traditionele tipi’s geplaatst voor 4 en 6 personen en vier kleinere vrolijk gekleurde Festipi’s voor 2 tot 3 personen. De tipi’s zijn te boeken via de website van de camping.

Festipi, de leverancier van de tenten, is geen onbekende op de plek van het Spoorpark. Al ruim voordat het park gerealiseerd werd konden festivalbezoekers overnachten in een Festipi op één van de pop-up campings van de stadscamping. Afgelopen seizoen heb je ze kunnen spotten tijdens de camping voor de Redhead Days en Festival Draaimolen. Voor Roadburn Festival en de Redhead Days zouden de tipi’s ook dit jaar weer in het park worden gezet, ware het niet dat het Coronavirus roet in het eten gooid. Door de versoepeling van de maatregelen mogen campings vanaf 1 juli wel weer volledig open en krijgen de tipi’s alsnog hun plekje in ons park.

Tipi’s in Spoorpark leuk alternatief voor groep 8 kamp
Vanwege de maatregelen rondom Corona moesten veel scholen hun jaarlijkse kamp voor groep 8 in mei en juni annuleren. Omdat campings vanaf 1 juli weer volledig open mogen biedt Stadscamping Tilburg scholen de mogelijkheid om een nachtje te komen kamperen in het Spoorpark. Dat kan in een tipi of in een eigen tentje. De eerste Tilburgse basisscholen hebben inmiddels interesse getoond.

Het Spoorpark biedt volop mogelijkheden om activiteiten te ondernemen tijdens het schoolkamp. Er is een vrij toegankelijke skatebowl, pumptrack en een basketbalveld en, in overleg met Beach Tilburg, kan gebruik worden gemaakt van de Beachvolley velden. Om lekker vrij te spelen met water is er het waterplein met beek en een groot grasveld voor nog meer sport en spel.

Slaapwagons ook binnenkort te huur
Naast de tipi’s is Stadscamping Tilburg bezig met de realisatie van twee houten slaapwagons, voor de wat luxere kampeerders. De wagons worden o.a. voorzien van stevige en opgemaakte bedden, een koelkast, koffiezetapparaat en waterkoker en worden verhuurd voor verblijf voor 2 en 2 tot 4 personen vanaf 2 nachten.

De tipi’s worden verhuurd vanaf € 52,50 per nacht voor 2 personen. Kijk voor meer info en om direct te boeken op de website van Stadscamping Tilburg.

Meer nieuws:

Naam gezocht voor verbouwde overkapping

Naam gezocht voor verbouwde overkapping

De overkapping tussen de Spoorpark Kiosk en het gebouw van Scouting Esjeeka heeft de afgelopen maanden een flinke metamorfose gekregen. De ruimte is over de hele lengte voorzien van een afsluitbaar hekwerk en binnen is de ruimte opgesplitst in één grote...

Lees meer
Nieuwe kleding voor Spoorpark vrijwilligers

Nieuwe kleding voor Spoorpark vrijwilligers

Om het nieuwe jaar goed te beginnen hebben alle Spoorpark vrijwilligers onlangs een nieuwe set kleding gekregen. Alle vrijwilligers kregen begin januari een tas met een t-shirt, dikke trui en comfortabele bodywarmer. De kleding heeft de bekende groene kleur van het...

Lees meer
Eerste namen Spoorpark Live 2023 bekend

Eerste namen Spoorpark Live 2023 bekend

Vandaag heeft de organisatie van Spoorpark LIVE 2023 de eerste namen bekend gemaakt. In het weekend van 24 en 25 juni kun je o.a. uitkijken naar optredens van S10, Di-rect, Froukje, Joost en Son Mieux. Net zoals vorig jaar geniet je ook dit jaar tijdens Spoorpark LIVE...

Lees meer