Overnachten in Spoorpark vanaf juli mogelijk in tipi

zondag 24 mei 2020 | Nieuws, Stadscamping

Vanaf 1 juli a.s. kun je in een tipi overnachten op Stadscamping Tilburg in het Spoorpark. Er worden vier traditionele tipi’s geplaatst voor 4 en 6 personen en vier kleinere vrolijk gekleurde Festipi’s voor 2 tot 3 personen. De tipi’s zijn te boeken via de website van de camping.

Festipi, de leverancier van de tenten, is geen onbekende op de plek van het Spoorpark. Al ruim voordat het park gerealiseerd werd konden festivalbezoekers overnachten in een Festipi op één van de pop-up campings van de stadscamping. Afgelopen seizoen heb je ze kunnen spotten tijdens de camping voor de Redhead Days en Festival Draaimolen. Voor Roadburn Festival en de Redhead Days zouden de tipi’s ook dit jaar weer in het park worden gezet, ware het niet dat het Coronavirus roet in het eten gooid. Door de versoepeling van de maatregelen mogen campings vanaf 1 juli wel weer volledig open en krijgen de tipi’s alsnog hun plekje in ons park.

Tipi’s in Spoorpark leuk alternatief voor groep 8 kamp
Vanwege de maatregelen rondom Corona moesten veel scholen hun jaarlijkse kamp voor groep 8 in mei en juni annuleren. Omdat campings vanaf 1 juli weer volledig open mogen biedt Stadscamping Tilburg scholen de mogelijkheid om een nachtje te komen kamperen in het Spoorpark. Dat kan in een tipi of in een eigen tentje. De eerste Tilburgse basisscholen hebben inmiddels interesse getoond.

Het Spoorpark biedt volop mogelijkheden om activiteiten te ondernemen tijdens het schoolkamp. Er is een vrij toegankelijke skatebowl, pumptrack en een basketbalveld en, in overleg met Beach Tilburg, kan gebruik worden gemaakt van de Beachvolley velden. Om lekker vrij te spelen met water is er het waterplein met beek en een groot grasveld voor nog meer sport en spel.

Slaapwagons ook binnenkort te huur
Naast de tipi’s is Stadscamping Tilburg bezig met de realisatie van twee houten slaapwagons, voor de wat luxere kampeerders. De wagons worden o.a. voorzien van stevige en opgemaakte bedden, een koelkast, koffiezetapparaat en waterkoker en worden verhuurd voor verblijf voor 2 en 2 tot 4 personen vanaf 2 nachten.

De tipi’s worden verhuurd vanaf € 52,50 per nacht voor 2 personen. Kijk voor meer info en om direct te boeken op de website van Stadscamping Tilburg.

Meer nieuws:

Genieten van dit uitzicht? Word onze nieuwe torenwachter!

Genieten van dit uitzicht? Word onze nieuwe torenwachter!

Veel bezoekers genieten keer op keer van het geweldige uitzicht vanaf de Kempentoren, de eyecatcher van het Spoorpark. Als je de 35 meter hoge toren beklommen hebt, kun je bij helder weer genieten van een ongekend prachtig uitzicht. Diverse Brabantse herkenningspunten...

Lees meer
Word parkcoach in het Spoorpark

Word parkcoach in het Spoorpark

Kom jij graag in het Spoorpark en draag je het park een warm hart toe? Heb jij een dienstverlenende gastvrije instelling, positieve uitstraling en durf je mensen aan te spreken indien nodig? Lees dan verder, want voor een nieuw op te richten team binnen onze gezellige...

Lees meer