RAK-man gaat horeca Spoorpark-paviljoen doen: ‘Dit bleek tóch wel echt een heel leuke plek’

woensdag 20 november 2019 | Krant, Media, Nieuws

Foto: BD / Jan van Eijndhoven

Restaurant RAK in de Piushaven loopt als een tierelier, nu hoopt chefkok Giel van Schaaijk datzelfde te gaan doen in het Tilburgse Spoorpark. Hij stapt aan boord van het nieuw te openen T-Huis, wordt de compagnon van ondernemer Dirk de Leeuw. ,,Begin januari gaan we open.

Toen de vraag kwam, een maand geleden, had chefkok en eigenaar Giel van Schaaijk van RAK het Spoorpark nog niet eens gezien. Of de horeca van het nieuw te openen paviljoen iets voor hem was? Met zijn flinke keuken, daarnaast vier kiosken met eten en drinken én een terras waar 500 man op kan.

Lees verder op bd.nl >

Bron: Bas Vermeer, BD Stadsgezicht / Brabants Dagblad

Meer nieuws:

SeniorenFit bij BeweegR

SeniorenFit bij BeweegR

Aan de Westkant van het Spoorpark zit BeweegR, een community voor sport, vitaliteit en gezondheid. Bij BeweegR is genoeg te doen, waaronder Seniorenfit! SeniorenFit lessen worden gegeven door ervaren trainers en fysiotherapeuten en bestaan uit oefeningen voor het...

Lees meer
Schaduwoffensief in Spoorpark met acht nieuwe bomen

Schaduwoffensief in Spoorpark met acht nieuwe bomen

Auteur: Bas Vermeer (Brabants Dagblad) Wie niet als een ei gebakken wil worden tijdens bloedhete zomers in het Spoorpark kan op het grasveld amper aan zon ontsnappen. Die kritiek is niet aan dovemansoren gericht, het park plant nieuwe bomen op prominente plekken. En...

Lees meer