RAK-man gaat horeca Spoorpark-paviljoen doen: ‘Dit bleek tóch wel echt een heel leuke plek’

woensdag 20 november 2019 | Krant, Media, Nieuws

Foto: BD / Jan van Eijndhoven

Restaurant RAK in de Piushaven loopt als een tierelier, nu hoopt chefkok Giel van Schaaijk datzelfde te gaan doen in het Tilburgse Spoorpark. Hij stapt aan boord van het nieuw te openen T-Huis, wordt de compagnon van ondernemer Dirk de Leeuw. ,,Begin januari gaan we open.

Toen de vraag kwam, een maand geleden, had chefkok en eigenaar Giel van Schaaijk van RAK het Spoorpark nog niet eens gezien. Of de horeca van het nieuw te openen paviljoen iets voor hem was? Met zijn flinke keuken, daarnaast vier kiosken met eten en drinken én een terras waar 500 man op kan.

Lees verder op bd.nl >

Bron: Bas Vermeer, BD Stadsgezicht / Brabants Dagblad

Meer nieuws:

Sinterklaas keert terug in het Spoorpark

Sinterklaas keert terug in het Spoorpark

Ook dit jaar komt de Sint weer langs in het Spoorpark voor een leuke spelletjesmiddag met de kinderen. Aankomende zondag, op 24 november, zijn er tussen 13:00 en 15:30 allerlei activiteiten voor de kids waar zij nog lang over na zullen praten. Zo kunnen ze dansen met...

Lees meer
Spoorpark blijft een favoriete plek voor Geocachers

Spoorpark blijft een favoriete plek voor Geocachers

Sinds de opening van het Spoorpark is er een geocache-traject actief in het park. Geocaching is een wereldwijde schattenzoektocht waar de digitale wereld en de realiteit elkaar tegenkomen. Het is een schatzoektocht op basis van GPS-coördinaten. Je kan het spelen met...

Lees meer