RAK-man gaat horeca Spoorpark-paviljoen doen: ‘Dit bleek tóch wel echt een heel leuke plek’

woensdag 20 november 2019 | Krant, Media, Nieuws

Foto: BD / Jan van Eijndhoven

Restaurant RAK in de Piushaven loopt als een tierelier, nu hoopt chefkok Giel van Schaaijk datzelfde te gaan doen in het Tilburgse Spoorpark. Hij stapt aan boord van het nieuw te openen T-Huis, wordt de compagnon van ondernemer Dirk de Leeuw. ,,Begin januari gaan we open.

Toen de vraag kwam, een maand geleden, had chefkok en eigenaar Giel van Schaaijk van RAK het Spoorpark nog niet eens gezien. Of de horeca van het nieuw te openen paviljoen iets voor hem was? Met zijn flinke keuken, daarnaast vier kiosken met eten en drinken én een terras waar 500 man op kan.

Lees verder op bd.nl >

Bron: Bas Vermeer, BD Stadsgezicht / Brabants Dagblad

Je eigen stukje Spoorpark?

Word ‘Vriend van het Spoorpark’ en adopteer jouw eigen stukje park!

Vergadering of presentatie?

Huur presentatie- of vergaderruimte in het Spoorpark!

Meer nieuws:

Foodtruck Festival TREK dit weekend in Spoorpark

Foodtruck Festival TREK dit weekend in Spoorpark

Dit weekend is het Spoorpark dé plek voor liefhebbers van lekker eten, drinken en gezelligheid voor jong en oud! Foodfestival TREK, het grootste rondreizende foodfestival van Nederland, komt dit jaar voor het eerst naar het Spoorpark. Bourgondiërs uit de wijde...

Lees meer
Film en podcast ‘Het Spoorpark is van iedereen’

Film en podcast ‘Het Spoorpark is van iedereen’

Het Spoorpark bestaat deze week alweer drie jaar. Op dinsdag 21 juni is het precies drie jaar geleden dat het park feestelijk werd geopend. Het is de bedoeling dat het park nog heel lang mee gaat voor de komende generaties. Het park is immers ontworpen voor een...

Lees meer