RAK-man gaat horeca Spoorpark-paviljoen doen: ‘Dit bleek tóch wel echt een heel leuke plek’

woensdag 20 november 2019 | Krant, Media, Nieuws

Foto: BD / Jan van Eijndhoven

Restaurant RAK in de Piushaven loopt als een tierelier, nu hoopt chefkok Giel van Schaaijk datzelfde te gaan doen in het Tilburgse Spoorpark. Hij stapt aan boord van het nieuw te openen T-Huis, wordt de compagnon van ondernemer Dirk de Leeuw. ,,Begin januari gaan we open.

Toen de vraag kwam, een maand geleden, had chefkok en eigenaar Giel van Schaaijk van RAK het Spoorpark nog niet eens gezien. Of de horeca van het nieuw te openen paviljoen iets voor hem was? Met zijn flinke keuken, daarnaast vier kiosken met eten en drinken én een terras waar 500 man op kan.

Lees verder op bd.nl >

Bron: Bas Vermeer, BD Stadsgezicht / Brabants Dagblad

Je eigen stukje Spoorpark?

Word ‘Vriend van het Spoorpark’ en adopteer jouw eigen stukje park!

Ruimte te huur

Presentatie- én vergaderruimte beschikbaar.

Meer nieuws:

Spoorpark Café terug van weggeweest

Spoorpark Café terug van weggeweest

We zijn heel blij dat we in november na lange tijd weer een Spoorpark Café kunnen organiseren. Tijdens het Spoorpark Café praten we omwonenden en geïnteresseerden bij over actuele zaken in het park, kijken we samen terug en sluiten we de avond gezamenlijk af met een...

Lees meer
Jasper en Roel nieuwe ondernemers in T-huis

Jasper en Roel nieuwe ondernemers in T-huis

Roel van Engeland en Jasper van den Akker zijn sinds begin vorige maand de nieuwe ondernemers in restaurant het T-huis. Zij hebben het stokje overgenomen van Giel van Schaijk. De twee nieuwe gezichten in het Spoorpark zijn voor elkaar geen onbekenden. Sterker nog, ze...

Lees meer