RAK-man gaat horeca Spoorpark-paviljoen doen: ‘Dit bleek tóch wel echt een heel leuke plek’

woensdag 20 november 2019 | Krant, Media, Nieuws

Foto: BD / Jan van Eijndhoven

Restaurant RAK in de Piushaven loopt als een tierelier, nu hoopt chefkok Giel van Schaaijk datzelfde te gaan doen in het Tilburgse Spoorpark. Hij stapt aan boord van het nieuw te openen T-Huis, wordt de compagnon van ondernemer Dirk de Leeuw. ,,Begin januari gaan we open.

Toen de vraag kwam, een maand geleden, had chefkok en eigenaar Giel van Schaaijk van RAK het Spoorpark nog niet eens gezien. Of de horeca van het nieuw te openen paviljoen iets voor hem was? Met zijn flinke keuken, daarnaast vier kiosken met eten en drinken én een terras waar 500 man op kan.

Lees verder op bd.nl >

Bron: Bas Vermeer, BD Stadsgezicht / Brabants Dagblad

Meer nieuws:

Stichting Spoorpark zoekt nieuwe secretaris

Stichting Spoorpark zoekt nieuwe secretaris

Draag bij aan het grootste en meest geprezen burgerinitiatief van Nederland: het Spoorpark! Als nieuw bestuurslid vragen wij een stukje van je tijd en energie om de kwaliteit van dit Tilburgse paradepaardje hoog te houden. Of zelfs naar het volgende niveau te tillen....

Lees meer
5 Jaar Spoorpark: 1 Groot Feest

5 Jaar Spoorpark: 1 Groot Feest

Het Spoorpark vierde gisteren haar vijfde verjaardag met een Open Dag die bezoekers van alle leeftijden trok. Van 11:00 tot 17:30 uur genoten honderden mensen van een dag vol feestelijke activiteiten, muziek en avontuur. De dag begon met informatieve rondleidingen...

Lees meer