Selecteer een pagina

RAK-man gaat horeca Spoorpark-paviljoen doen: ‘Dit bleek tóch wel echt een heel leuke plek’

woensdag 20 november 2019 | Krant, Media, Nieuws

Foto: BD / Jan van Eijndhoven

Restaurant RAK in de Piushaven loopt als een tierelier, nu hoopt chefkok Giel van Schaaijk datzelfde te gaan doen in het Tilburgse Spoorpark. Hij stapt aan boord van het nieuw te openen T-Huis, wordt de compagnon van ondernemer Dirk de Leeuw. ,,Begin januari gaan we open.

Toen de vraag kwam, een maand geleden, had chefkok en eigenaar Giel van Schaaijk van RAK het Spoorpark nog niet eens gezien. Of de horeca van het nieuw te openen paviljoen iets voor hem was? Met zijn flinke keuken, daarnaast vier kiosken met eten en drinken én een terras waar 500 man op kan.

Lees verder op bd.nl >

Bron: Bas Vermeer, BD Stadsgezicht / Brabants Dagblad

Je eigen stukje Spoorpark?

Word ‘Vriend van het Spoorpark’ en adopteer jouw eigen stukje park!

Ruimte te huur

Presentatie- én vergaderruimte beschikbaar.

Meer nieuws:

Spoorpark LIVE wederom uitgesteld

Spoorpark LIVE wederom uitgesteld

Tot ons grote verdriet moeten wij je informeren dat Spoorpark LIVE op zaterdag 14 en zondag 15 augustus 2021 niet doorgaat. Het demissionaire kabinet gaf vorige week aan dat meerdaagse festivals tot 1 september 2021 zijn geannuleerd. Onder meerdaagse festivals wordt...

Lees meer