De Roadburn Camping in 2022. Foto: Bas Haans

Roadburn Camping voor tweede keer in Spoorpark

vrijdag 14 april 2023 | Activiteiten, Nieuws, Stadscamping

Van woensdag 19 april tot maandag 24 april organiseert Stadscamping Tilburg weer de jaarlijkse camping voor Festival Roadburn. In dit bericht informeren we je graag wat dit betekent voor jou als parkbezoeker.

Vanwege de werkzaamheden op de helft van het grote grasveld is de indeling van de camping aangepast. Hierdoor zijn de parkeerplaats in het Spoorpark en de aan de Hazelaarstraat gelegen ingangen gesloten vanaf dinsdag 18 april. Bezoekers van het park kunnen gebruik maken van de hoofdingangen van het park: aan de Oostkant bij de St. Ceciliastraat of aan de Westkant bij het complex van BeweegR. Restaurant het T-huis is via beide hoofdingangen bereikbaar, vanaf het terras aan de vijver heb je een mooi uitzicht op de Roadburn Camping.

Live muziek
Op vrijdag en zaterdag vindt er rond het middaguur een live optreden plaats. Op vrijdag is dat de band Gigatron 2000 en op zaterdag Dead Duck. Beide bands geven een optreden van maximaal een uur. Naast deze gratis te bezoeken live optredens wordt er elke ochtend achtergrondmuziek gedraaid terwijl de Roadburn campinggasten genieten van hun ontbijt. In de namiddag en avonduren zijn de festivalbezoekers de stad in en is er geen versterkte muziek.

Park gewoon open
Het Spoorpark is gedurende de Roadburn Camping geopend volgens de reguliere openingstijden van 8.00 – 23.00 uur. De festivalcamping is alleen toegankelijk voor bezoekers met een geldig polsbandje. Op onderstaande afbeelding is dat het rood gearceerde deel van het park. Rondom het waterplein bij Kunstwerk de Rits wordt een gezellig terras ingericht. In de ochtenduren wordt daar het ontbijt geserveerd en in de avond kunnen gasten genieten van een pizza bij het kampvuur. Ook parkbezoekers zijn daar van harte welkom.

Kijk voor meer info over de Roadburn Camping op roadburn.stadscampingtilburg.nl.

Meer nieuws:

Spoorpark zoekt enthousiaste bestuursleden!

Spoorpark zoekt enthousiaste bestuursleden!

Draag bij aan het grootste en meest geprezen burgerinitiatief van Nederland. Dit is jouw kans! Als nieuw bestuurslid van het Spoorpark Tilburg vragen wij een stukje van jouw tijd en energie om de kwaliteit van ons paradepaardje hoog te houden. Of zelfs naar het...

Lees meer
Vrijwilliger in het zonnetje: Ad (69)

Vrijwilliger in het zonnetje: Ad (69)

Vrijwilligers zijn een onmisbare factor voor het Spoorpark. Zonder hen zou er niemand kunnen genieten van een mooi en schoon Spoorpark. Daarom zetten wij ze graag in het zonnetje. Deze keer hebben we gesproken met Ad, die al jaren lang een vaste kracht is bij het team...

Lees meer