Ruimtes in Spoorpark gebouw te huur voor vergadering of presentatie

vrijdag 21 augustus 2020 | Nieuws

Wil jij met je team op een inspirerende plek vergaderen? Of zoek je een locatie om af en toe afspraken te plannen? Het Spoorparkkantoor biedt er een optimale gelegenheid voor. We hebben een vergaderruimte en een presentatieruimte beschikbaar voor jouw vergadering, presentatie of andere bijeenkomst. De vergaderruimte is geschikt voor maximaal 8 personen. Met inachtneming van de huidige COVID 19 regels is dat nu maximaal 4 personen.

Naast de vergaderruimte is het mogelijk om gebruik te maken van de algemene grote ruimte, de presentatieruimte. Deze ruimte is thans geschikt voor bijeenkomsten tot maximaal 20 personen, met inachtneming van de 1,5 meter afstand regel. De ruimte is voorzien van een beamer, een groot keukenblok, vergadertafels met stoelen. Omdat deze ruimte overdag gebruikt wordt door vrijwilligers van het Spoorpark is de ruimte alleen beschikbaar in de avonduren. In overleg kan de ruimte ook op weekenddagen verhuurd worden.

Inclusief gebruik faciliteiten
Voor beide ruimtes geldt dat er gebruik gemaakt kan worden van de koffie- en theefaciliteiten, flip over, whiteboard, toiletten en gastenwifi.

Wil je daarnaast gebruik maken van een lunch in het park of andere catering? Neem dan contact op met het T-huis en stem het e.e.a. met ze af. En ben je tijdens het vergaderen of werken toe een een frisse neus en wil je je hoofd leeg maken? Maak dan fijn een wandeling door het park, beklim de Kempentoren of ga even pootje baden bij de vijver.

Meer info en kosten
Wil je meer weten over de mogelijkheden en kosten van de verhuur van onze ruimtes? Check dan deze pagina. Daar kun je direct een aanvraag indienen. Heb je eerst nog vragen? Stuur dan een mail naar info@spoorparktilburg.nl.

Meer nieuws:

Vrijwilliger in het zonnetje: Mare (17)

Vrijwilliger in het zonnetje: Mare (17)

Vrijwilligers zijn een onmisbare factor voor het Spoorpark. Zonder hen zou er niemand kunnen genieten van een mooi en schoon Spoorpark. Daarom zetten wij ze graag in het zonnetje. Deze keer hebben we gesproken met Mare, de jongste vrijwilliger van het park.   Hoi...

Lees meer
Nieuwe naam overkapping bekend: De Remise

Nieuwe naam overkapping bekend: De Remise

Gisteren vond de onthulling van de naam voor de overkapping plaats. De Remise kwam als winnaar uit de strijd, en troefde hiermee Het Perron en de Overstap af. Veel mensen maakten hun voorkeur duidelijk; er zijn namelijk maar liefst 312 stemmen binnengekomen. 42%...

Lees meer
Bedrijvencompetitie beachvolleybal op drie vrijdagavonden

Bedrijvencompetitie beachvolleybal op drie vrijdagavonden

Dit jaar organiseert Beach Tilburg op het terrein van BeweegR in het Spoorpark weer een beachvolleybal competitie voor bedrijven. Dit jaar zelfs op drie avonden! Op vrijdagavond 12 mei, 9 juni en 14 juli kun je samen met je collega's de sportieve uitdaging met andere...

Lees meer