Ruimtes in Spoorpark gebouw te huur voor vergadering of presentatie

vrijdag 21 augustus 2020 | Nieuws

Wil jij met je team op een inspirerende plek vergaderen? Of zoek je een locatie om af en toe afspraken te plannen? Het Spoorparkkantoor biedt er een optimale gelegenheid voor. We hebben een vergaderruimte en een presentatieruimte beschikbaar voor jouw vergadering, presentatie of andere bijeenkomst. De vergaderruimte is geschikt voor maximaal 8 personen. Met inachtneming van de huidige COVID 19 regels is dat nu maximaal 4 personen.

Naast de vergaderruimte is het mogelijk om gebruik te maken van de algemene grote ruimte, de presentatieruimte. Deze ruimte is thans geschikt voor bijeenkomsten tot maximaal 20 personen, met inachtneming van de 1,5 meter afstand regel. De ruimte is voorzien van een beamer, een groot keukenblok, vergadertafels met stoelen. Omdat deze ruimte overdag gebruikt wordt door vrijwilligers van het Spoorpark is de ruimte alleen beschikbaar in de avonduren. In overleg kan de ruimte ook op weekenddagen verhuurd worden.

Inclusief gebruik faciliteiten
Voor beide ruimtes geldt dat er gebruik gemaakt kan worden van de koffie- en theefaciliteiten, flip over, whiteboard, toiletten en gastenwifi.

Wil je daarnaast gebruik maken van een lunch in het park of andere catering? Neem dan contact op met het T-huis en stem het e.e.a. met ze af. En ben je tijdens het vergaderen of werken toe een een frisse neus en wil je je hoofd leeg maken? Maak dan fijn een wandeling door het park, beklim de Kempentoren of ga even pootje baden bij de vijver.

Meer info en kosten
Wil je meer weten over de mogelijkheden en kosten van de verhuur van onze ruimtes? Check dan deze pagina. Daar kun je direct een aanvraag indienen. Heb je eerst nog vragen? Stuur dan een mail naar info@spoorparktilburg.nl.

Meer nieuws:

12 Nieuwe bomen geplant in het Spoorpark

12 Nieuwe bomen geplant in het Spoorpark

Afgelopen maand zijn er twaalf nieuwe bomen geplant in het park. Deze bomen zorgen voor meer schaduwplekken in de zomer; iets waar parkbezoekers veel behoefte aan hadden. Ook is er een gras/betonpad aangelegd op het grasveld en zijn alle bomen op het grasveld voorzien...

Lees meer
Word onderdeel van de Spoorpark familie

Word onderdeel van de Spoorpark familie

Ontdek het grootste burgerinitiatief van Nederland - het prachtige Spoorpark in Tilburg! Wil jij bijdragen aan de bloeiende groene oase die ons park is? We hebben diverse teams die wachten op enthousiaste vrijwilligers zoals jij!   Welke teams zoeken versterking?...

Lees meer
Spoorpark LIVE op zaterdag 29 juni

Spoorpark LIVE op zaterdag 29 juni

Spoorpark LIVE komt terug op zaterdag 29 juni 2024! Het festival bundelt al het moois (én méér!) dat Spoorpark LIVE te bieden heeft in één onvergetelijke festivaldag. Dit jaar voor het eerst met bijzondere internationale headliners! Allemaal - uiteraard - in ons...

Lees meer