Selecteer een pagina

Spoorpark agenda gevuld met sport-, muziek-, food & drinks!

donderdag 8 april 2021 | Activiteiten, BeweegR, T-huis

De agenda van het Spoorpark is al een jaar lang helemaal leeg. We weten allemaal waarom. Geplande activiteiten werden stuk voor stuk geannuleerd en nieuwe agendapunten kwamen er niet. Gelukkig gloort er licht aan het eind van de tunnel! Hoewel het pas april is en de pandemie ons land nog altijd in de greep houdt, kijken we voorzichtig positief vooruit naar de komende zomer.

Muziek, sport, eten & drinken
In juni komen eredivisie teams van de nationale Beachvolleybalcompetitie naar de velden van Beach Tilburg in het Spoorpark, in juli staat Festival Trek op het programma en in augustus genieten we van live muziek tijdens Spoorpark Live. In het laatste weekend van augustus komen bierliefhebbers aan hun gerief op het Mout Bierfestival.

Eredivisie Beachvolleybal
In het weekend van 5 en 6 juni komen de topteams van de nationale beachvolleybalcompetitie naar Tilburg. Door 32 teams wordt er verspreid over twee dagen gespeeld op het terrein van BeweegR- Beach Tilburg. In aanloop naar dit weekend vol met nationale topsport worden er clinics en evenementen georganiseerd voor scholen en bedrijven. Meer info volgt.

Festival TREK
In het weekend van 23 t/m 25 juli staat Festival TREK op het programma. Een gratis toegankelijk Foodtruck evenement. Het Spoorpark wordt een weekendlang omgetoverd tot een gezellig Bourgondisch Dorp met de beste foodtrucks en diverse bars. Het brede aanbod entertainment bestaat o.a. uit theateracts, optredens van regionaal talent en een silent disco.

Meer info op www.festival-trek.nl.

Internationaal Beach Handbal
Van 5 t/m 8 augustus vind het grootste beachhandbal evenement plaats met deelnemende teams uit de hele wereld. Er wordt gespeeld in het Spoorpark op de velden van Beach Tilburg en op de velden van de universiteit.

Spoorpark LIVE
Op 14 & 15 augustus vindt de eerste editie van Spoorpark LIVE plaats. Dit splinternieuwe popfestival wordt georganiseerd door parkpartner T-Huis en het Spoorpark i.s.m. festivalorganisatoren One of the Guys & Event Warehouse. Op zaterdag 14 augustus zijn er optredens van diverse popartiesten. Zondagmiddag 15 augustus vieren we het 2-jarig bestaan van ons prachtige park met een gratis evenement waar iedereen welkom is om samen de zomer te komen vieren en te genieten van livemuziek, divers aanbod aan eten & drinken en entertainment. Op zondagavond is er een bijzonder live concert dat je absoluut niet wilt missen!

Eindejaarscantus
Voorafgaand aan Spoorpark LIVE, op vrijdagavond 13 augustus, vindt de traditionele Eindejaarscantus van Band with Benefits plaats. Meer informatie over het gehele programma, de line-up en alle info wordt binnenkort bekend gemaakt. Omwonenden ontvangen binnenkort meer info en een uitnodiging voor een speciale bewonersborrel.

MOUT Bierfestival
Bierliefhebbers opgelet! In het laatste weekend van augustus is het Spoorpark een plek vol speciaalbier brouwerijen, proeverijen, lekker eten, bandjes, DJ’s, gezelligheid en natuurlijk heel veel bier! Want dan strijkt MOUT Bierfestival neer in het Spoorpark. Binnenkort meer info. Nu al meer weten? Kijk op moutbierfestival.nl.

Let op: Voor alle activiteiten geldt dat ze alleen plaats kunnen vinden als de Coronaregels het toelaten. Duim je met ons mee?

 

Je eigen stukje Spoorpark?

Word ‘Vriend van het Spoorpark’ en adopteer jouw eigen stukje park!

Ruimte te huur

Presentatie- én vergaderruimte beschikbaar.

Meer nieuws:

Brabant Maatjes ‘bushcraften’ in Spoorpark

Brabant Maatjes ‘bushcraften’ in Spoorpark

Afgelopen zaterdag deden tien jongeren van 'Brabant Maatjes' mee aan een bushcraft workshop in het Spoorpark. Onder leiding van ervaren bushcrafters Ard Snellen en Huub Buijs leerden ze over de verschillende eetbare kruiden, bloemen en planten in het park. De...

Lees meer
Kunst- en ambachtenmarkt in verjaardagsweekend Spoorpark

Kunst- en ambachtenmarkt in verjaardagsweekend Spoorpark

Komend weekend, op zaterdag 19  en zondag 20 juni is er een kunst- en ambachtenmarkt in het Spoorpark. Op deze dagen staan er van 10.00 - 16.00 uur verspreid door het park langs de boulevard een aantal kramen opgesteld vol met kunst, cultuur en oude ambachten. Het...

Lees meer