Spoorpark Highlights: Urban BSO

maandag 18 december 2023 | Nieuws, Urban BSO

In het park is veel te beleven, en deze week zetten we Urban BSO in het zonnetje! Deze kinderopvang bevindt zich in het gebouw naast de Scouting.

 

Het Spoorpark is een unieke locatie voor een kinderopvang. Welke voordelen heeft dit voor jullie?

“Het Spoorpark is een prachtige locatie die ons veel mogelijkheden biedt. In de zomer kunnen wij lekker gebruik maken van de fonteinen. De omliggende grasvelden zijn perfect om op te chillen als zij nat zijn geworden en om op te kunnen sporten. Achter in het park ligt een prachtige pumptrack en 2 skatebowls. Hier gaan wij wekelijks met skeelers, BMX’en en skateboards naartoe. Niet ver hiervandaan kunnen wij gebruik maken van de beachvolleybal velden en het klimtoestel op het terrein van Beweeg-R. Wij hebben een medewerker die graag Bootcamps verzorgd en daar is heel het park wel geschikt voor. Het park heeft een aantal trap bootjes waar wij met de kinderen het water mee kunnen betreden en dan vergeet ik nog bijna de basketbal court waar wij ook met regelmaat te vinden zijn. Door alle samenwerkingen die er in het Spoorpark zijn, kunnen wij veel variatie bieden in ons programma van de BSO.”

 

Hoe kijken jullie terug op 2023?

“2023 is een mooi jaar geweest. Wij hebben een hartstikke mooie zomer achter de rug en kunnen dan lekker veel buiten zijn. Dat vinden wij heel belangrijk op de BSO. Het is nog steeds fantastisch om na het sporten even het water in te gaan om af te koelen. Een van de mooiste momenten die wij hebben gehad op de BSO is de samenwerking met circus Circolo. In de herfstvakantie stonden zij in het Spoorpark en zijn wij bijna dagelijks een voorstelling gaan bekijken.  Wij hebben ook een workshop jongleren gehad van de heren van The Runners en die is erg in de smaak gevallen bij de medewerkers en kinderen. Vooral omdat een aantal kinderen de dag ervoor hun voorstelling hebben bekeken.”

 

Waar kijken jullie naar uit in 2024?

“Wij zijn vooral heel benieuwd naar wat het park ons dit jaar gaat brengen. Het is altijd een genot om skatend en steppend door het park te gaan met de kinderen en zullen dit in 2024 lekker blijven doen.  Waar wij dus ook erg naar uit kijken is de zomer. Dan ligt het park er erg mooi bij. Het zicht is prachtig- en de kinderen willen dan niets anders dan lekker het park in. Zij zijn dan niet weg te houden bij het water en zijn heel de dag buiten bezig met stepjes, BMX’jes en allerlei andere sporten.”

Meer nieuws:

Genieten van dit uitzicht? Word onze nieuwe torenwachter!

Genieten van dit uitzicht? Word onze nieuwe torenwachter!

Veel bezoekers genieten keer op keer van het geweldige uitzicht vanaf de Kempentoren, de eyecatcher van het Spoorpark. Als je de 35 meter hoge toren beklommen hebt, kun je bij helder weer genieten van een ongekend prachtig uitzicht. Diverse Brabantse herkenningspunten...

Lees meer
Word parkcoach in het Spoorpark

Word parkcoach in het Spoorpark

Kom jij graag in het Spoorpark en draag je het park een warm hart toe? Heb jij een dienstverlenende gastvrije instelling, positieve uitstraling en durf je mensen aan te spreken indien nodig? Lees dan verder, want voor een nieuw op te richten team binnen onze gezellige...

Lees meer