Spoorpark onderdeel van de Vrijwilligerssafari!

maandag 14 augustus 2023 | Nieuws

Op 21 september neemt het Spoorpark deel aan de Vrijwilligerssafari, georganiseerd door Vrijwilligers Tilburg. We zetten de deuren open om vanuit het Spoorpark geïnteresseerden te informeren over het werk dat onze vrijwilligers dagelijks in ons park verrichten.

Wist je dat er ruim 60 vrijwilligers betrokken zijn bij het Spoorpark om het park schoon, mooi en gezellig te houden?

En nog steeds kun je er aan de slag in een van de teams. Zo is er een team groenwerkers, prikkers, torenwachters, parkcoaches, en een waterteam. Zou jij je ook willen inzetten? Tijdens de Vrijwilligerssafari zijn er leden van al onze teams aanwezig om je enthousiast te vertellen wat het werk inhoud en hoe fijn het is in de buitenlucht bezig te zijn. Als je het Spoorpark regelmatig bezoekt dan heb je ze vast wel eens bezig gezien in hun Spoorpark kleding. Heb je ook zin gekregen om samen met onze andere vrijwilligers te werken in de buitenlucht, of ben je benieuwd wat het allemaal inhoudt? Dan is dit een mooie kans om te informeren wat de mogelijkheden zijn. Wat voor werk spreekt je het meeste aan? Op welke dagen ben je inzetbaar? Je bent van harte welkom voor een praatje!

Eerst meer weten? Bekijk dan de vrijwilligersvacatures op onze website voor meer info.

Waardering

Je werk wordt bij het Spoorpark enorm gewaardeerd. Dat willen we zeker benadrukken en dus kun je als vrijwilliger in het Spoorpark, het grootste burgerinitiatief van Nederland, genieten van leuke voordelen.  Zo kun je bijvoorbeeld gratis aanwezig zijn bij alle events en festivals die georganiseerd zijn in het park. Daarnaast word je uitgenodigd op de Spoorpark borrels, de jaarlijkse vrijwilligersbarbecue en met Kerst ligt er een presentje onder de boom voor je klaar! En wat dacht je van het prachtige uitzicht vanaf de Kempentoren, als je torenwachter bent? Sowieso is het natuurlijk hartstikke gezellig om met anderen lekker buiten bezig te zijn. Je komt gemakkelijk aan je minimaal aantal stappen per dag dus het is ook nog eens goed voor je gezondheid!

Meer nieuws:

Stem op het Spoorpark voor het Zonnetje 2023!

Stem op het Spoorpark voor het Zonnetje 2023!

Het Spoorpark is één van de drie genomineerden voor Het Zonnetje 2023. Dit is een prijs die ieder jaar door de deltacommissaris wordt uitgereikt op het Nationaal Deltacongres. Dit jaar gaat de prijs naar een burgerinitiatief, en het project 'Levend Water' van Lucy...

Lees meer
Spoorpark kleurt rood tijdens Redhead Days 2023

Spoorpark kleurt rood tijdens Redhead Days 2023

In het weekend van 25 tot en met 27 augustus trekken roodharigen over de hele wereld naar Tilburg voor de Redhead Days. In het Spoorpark vinden allerlei activiteiten plaats en wordt de festivalcamping georganiseerd door de Stadscamping Tilburg. Redhead Days is het...

Lees meer