Wij bedanken onze vrijwilligers!

dinsdag 7 december 2021 | Nieuws

Vandaag is het de ‘Nationale Vrijwilligersdag’. Jaarlijks op 7 december worden landelijk vrijwilligers in het zonnetje gezet. En daar sluiten wij ons graag bij aan. Ook dit jaar vonden heel veel bezoekers de weg naar het Spoorpark. Een jaar waarin Corona opnieuw veel invloed had op het leven binnen en buiten, op het dagelijkse leven en het ritme van de dag. Het was fantastisch dat het Spoorpark hen weer een fijne plek kon bieden om elkaar te ontmoeten, voor hun ontspanning, rust of dagelijkse rondje hardlopen. En allemaal hebben ze gezien hoe mooi en schoon het park erbij ligt.

Ruim 50 vrijwilligers, van prikkelateurs, torenwachters, klusteam, waterteam tot groenvrijwilligers werken elke week met hart & ziel en heel veel toewijding samen met Theo, onze groenbeheerder en conciërge. Ook de inzet van het nieuwe team parkcoaches was een succes en werd gewaardeerd. Op deze Nationale Vrijwilligersdag willen we hen dan ook allemaal ontzettend bedanken voor de betrokkenheid en toewijding van weer zo’n fantastisch jaar waarbij het Spoorpark niet meer weg te denken is uit de stad.

Het Spoorpark kan echt niet zonder hen, ze zijn geweldig!

Wil je ook vrijwilliger worden bij het Spoorpark? Stuur dan een mailtje naar vrijwilligers@spoorparktilburg.nl en laat weten wat je graag zou willen doen.

Je eigen stukje Spoorpark?

Word ‘Vriend van het Spoorpark’ en adopteer jouw eigen stukje park!

Vergadering of presentatie?

Huur presentatie- of vergaderruimte in het Spoorpark!

Meer nieuws:

Foodtruck Festival TREK dit weekend in Spoorpark

Foodtruck Festival TREK dit weekend in Spoorpark

Dit weekend is het Spoorpark dé plek voor liefhebbers van lekker eten, drinken en gezelligheid voor jong en oud! Foodfestival TREK, het grootste rondreizende foodfestival van Nederland, komt dit jaar voor het eerst naar het Spoorpark. Bourgondiërs uit de wijde...

Lees meer
Film en podcast ‘Het Spoorpark is van iedereen’

Film en podcast ‘Het Spoorpark is van iedereen’

Het Spoorpark bestaat deze week alweer drie jaar. Op dinsdag 21 juni is het precies drie jaar geleden dat het park feestelijk werd geopend. Het is de bedoeling dat het park nog heel lang mee gaat voor de komende generaties. Het park is immers ontworpen voor een...

Lees meer