Jasper en Roel nieuwe ondernemers in T-huis

maandag 11 oktober 2021 | Nieuws, T-huis

Roel van Engeland en Jasper van den Akker zijn sinds begin vorige maand de nieuwe ondernemers in restaurant het T-huis. Zij hebben het stokje overgenomen van Giel van Schaijk.

De twee nieuwe gezichten in het Spoorpark zijn voor elkaar geen onbekenden. Sterker nog, ze kennen elkaar al sinds hun opleiding aan de Rooi Pannen en zijn sindsdien de beste vrienden. Roel heeft altijd als gastheer en later als bedrijfsleider in de horeca gewerkt. Voordat hij naar het Spoorpark kwam werkte hij bij de Stadsbrouwerij aan de Piushaven. Jasper is al sinds zijn zestiende kok en heeft vanaf de start bij restaurant RAK (ook aan de Piushaven) gewerkt. Als chefkok was hij mede verantwoordelijk voor het succes van het mooie restaurant op de kop van de haven. In de Piushaven bij RAK leerden de twee Giel van Schaijk kennen, die tot voor kort aan het roer stond bij het T-huis.

Toen Giel een tijdje terug aangaf zich meer te willen richten op zijn andere horecabedrijven in plaats van het T-huis ging het balletje rollen. Jasper en Roel lieten de Piushaven achter zich en namen het stokje over in het restaurant aan de vijver van het Spoorpark.

Nieuwe kaart
De twee hebben niet stil gezeten sinds ze begonnen zijn in het Spoorpark. In korte tijd werden ze ingewerkt en werd er met man en macht gezocht naar meer personeel. Inmiddels is er een nieuwe menukaart samengesteld. Nieuwe collega’s zijn nog altijd welkom.

(bericht gaat verder onder de foto)

Droom
“We hebben altijd de droom gehad om samen een eigen restaurant te beginnen en we zijn super enthousiast dat wij onszelf de nieuwe ondernemers van het T-huis mogen noemen.” aldus de twee jonge ondernemers. Jasper en Roel zijn dagelijks aanwezig op de werkvloer van het T-huis. ‘We ontvangen jullie graag in ons mooie restaurant”.

Kijk voor meer info over het T-huis op t-huis-spoorpark.nl.

Meer nieuws:

BBQ in het Spoorpark: alle regels op een rij

BBQ in het Spoorpark: alle regels op een rij

Zonnetje, vrienden, eten: de barbecue gaat aan. We snappen het helemaal. Maar laten we ook zorgen dat het Spoorpark fijn en schoon blijft voor iedereen. Daarom: barbecueën mag, maar wel met een paar  spelregels. Met het lekkere weer wordt het drukker in het park....

Lees meer
Vrijwilliger Rianne: “Het park is mijn tuin geworden”

Vrijwilliger Rianne: “Het park is mijn tuin geworden”

Wie nu door het Spoorpark wandelt, ziet bloeiende borders, slingerende paden, vogels bij het water en mensen op bankjes. Maar achter die ogenschijnlijke vanzelfsprekendheid gaat veel liefde, zorg én handwerk schuil. Rianne weet daar alles van. Sinds de allereerste...

Lees meer
Spoorpark LIVE 2025 in beeld

Spoorpark LIVE 2025 in beeld

“Terwijl de bezoekers uitgeput maar voldaan naar huis strompelden, was één ding zeker: Spoorpark Live Festival had zich definitief gevestigd als een van de hoogtepunten van de Nederlandse festivalzomer. Een dag waarop Tilburg letterlijk en figuurlijk op zijn heetst...

Lees meer